Yalı Çapkını dizisinin Orhan'ı Emre Altuğ'dan şok karar! Diziye vada mı edecek?

Son zamanlarda şarkıları, özel yaşamı ve yer aldığı dizi projesi ile ekranlarda olan Emre Altuğ'dan flaş bir karar geldi. Başarılı oyuncu Yalı Çapkını dizisne veda mı ediyor? İşte Yalı Çapkını dizisinin Orhan'ı hakkında ortaya atılan iddianın detayları...

Star TV ekranlarının fenomen dizisi Yalı Çapkını kadrosunda yer alan Emre Altuğ geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda yoğun bir temposu olduğunu söylemişti. Yalı Çapkını dizisinde Orhan karakterine can veren oyuncu diziden ayrılıyor mu? Ayrılık söylentileri sevenlerini üzdü.

Emre Altuğ’un diziden ayrılacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Yalı Çapkını’nın sevilen karakteri Orhan, mafya tarafından kaçırıldı ve işkence gördü. Orhan’ın kurtulup kurtulamayacağı merak konusu oldu.

YALI ÇAPKINI'NI ORHAN'I DİZİDEN AYRILACAK MI?

Yalı Çapkını dizisinin son bölümünde Orhan’ın hayatı tehlikeye girdi. Orhan, mafya tarafından kaçırıldı ve işkence gördü. Orhan’ın kurtulup kurtulamayacağı merak konusu oldu. Yalı Çapkını Orhan diziden ayrıldı mı?

Emre Altuğ’un diziden ayrılacağına dair iddialar, sosyal medyada da gündem oldu. Bazı kaynaklar, Emre Altuğ’un yeni projeler için diziden ayrılmayı planladığını öne sürdü. Ancak bu iddialar henüz resmi olarak doğrulanmadı. Emre Altuğ, konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı. Yalı Çapkını Orhan’ın akıbeti, önümüzdeki bölümlerde belli olacak.

Yalı Çapkını dizisinin Orhan'ı Emre Altuğ'dan şok karar! Diziye vada mı edecek?

EMRE ALTUĞ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Emre Altuğ, 14 Nisan 1970 tarihinde İstanbul’da doğdu. Çocukluğu Levent ve Akatlar’da geçti. İlkokulu Şair Behçet Kemal Çağlar İlköğretim Okulu’nda bitiren Altuğ, eğitim hayatına Şişli Terakki Lisesi’nde devam etti. Ortaokuldan itibaren tüm ilgisi koro, gitar ve tiyatroya yönelen Emre Altuğ, liseden mezun olduktan sonra İstanbul Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümüne girdi.

Emre Altuğ, 90’lı yıllarda, dönemin ünlü sanatçıları olan Sezen Aksu, Nilüfer, Sertab Erener, Levent Yüksel gibi isimlerle vokalistlik yapmaya başladı. Vokallik yaptığı sırada tiyatrodan da uzak kalmayan Altuğ, o dönem 3 sezon boyunca Haldun Dormen tiyatrosu’nda çeşitli oyunlarda rol aldı. 2000 yılı tiyatro sezonunda Haldun Dormen tarafından sahnelenen, başlıca rollerinde Perihan Savaş, Selçuk Yöntem, Bülent Kayabaş, Nilgün Belgün’ün yer aldığı geniş bir kadroya sahip olan “Bir Kış Öyküsü” müzikalinde oynadı.

Emre Altuğ, oyunculuk kariyerinin yanı sıra şarkıcılık da yaptı. 2001 yılında ilk albümü "Çil Horoz"u çıkardı. Bu albümde yer alan “Gitme Seviyorum” şarkısı büyük bir hit oldu. 2003 yılında ikinci albümü "Sıcak"ı piyasaya sürdü. Bu albümde de “Bir de Bana Sor” ve “Kıskanırım” gibi sevilen şarkılar yer aldı. 2005 yılında üçüncü albümü "Sensiz Olmuyor"u yayınladı. Bu albümdeki “Sensiz Olmuyor” ve “Zil” şarkıları da listelerde üst sıralarda yer aldı. 2008 yılında dördüncü albümü "Kıyamet"i çıkardı. Bu albümdeki “Kıyamet” ve “Aşk-ı Kıyamet” şarkıları da büyük beğeni topladı. 2010 yılında beşinci albümü "Nefes"i piyasaya sürdü. Bu albümdeki “Nefes” ve “Bir Hayli” şarkıları da hit oldu. 2012 yılında altıncı albümü "Mucize"yi yayınladı. Bu albümdeki “Mucize” ve “Yani” şarkıları da sevildi. 2014 yılında yedinci albümü "Altuğ"u çıkardı. Bu albümdeki “Yolcu Yolunda Gerek” ve “Benden Aldığın” şarkıları da ilgi gördü.

Emre Altuğ, 2008 yılında oyuncu Çağla Şıkel ile evlendi. Bu evlilikten Ares ve Atlas adında iki oğlu oldu. 2015 yılında boşandılar. 2019 yılında oyuncu Tuğba Melis Türk ile birliktelik yaşamaya başladı.

Yalı Çapkını dizisinin Orhan'ı Emre Altuğ'dan şok karar! Diziye vada mı edecek? ile ilgili etiketler Emre Altuğ
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.