Yalı Çapkını Dizisinde Herkesin Herkesle Münasebeti Var! Orhan ve İfakat İlişkisi İfşa Oluyor!

Star tv'nin yeni dizisi Yalı Çapkını yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Mert Ramazan Demir'in oynadığı Ferit'in hizmetçi Sultan'la olan ilişkisi şimdiden merak konusu oldu. Öte yandan Orhan ve İfakat aşkının ifşa olmasıyla Yalı'da herkesin herkesle münasebetinin olduğu anlaşıldı. İşte Yalı Çapkını dizisi son bölümü...

Başrollerinde Çetin Tekindor, Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Kantarcıoğlu ve Emre Altuğ'un oynadığı Yalı Çapkını dizisi İstanbul'daki Beylerbeyi Sakıp Sabancı Yalısı'nda çekiliyor. Gaziantepki işadamı Halis Ağa ve torunu Ferit arasında geçen hikayede Seyran'ın (Afra Saraçoğlu) yalıdaki varlığı da işleniyor.  Yalı Çapkını Dizisinde Herkesin Herkesle Münasebeti Var! Orhan ve İfakat İlişkisi İfşa Oluyor!

Torunu Ferit'in yasak aşkından haberi olmayan Dede'nin öğrenmesi halinde kalpten gideceği gerçekler yalıdaki herkes tarafından biliniyor. Orhan ve İfakat aşkının ifşa olacağı Yalı Çapkını 4. bölüm öncesi yayınlanan fragman ilk işareti verdi.

Yalı Çapkını Dizisinde Herkesin Herkesle Münasebeti Var! Orhan ve İfakat İlişkisi İfşa Oluyor!

FERİT VE SULTAN İLİŞKİSİNE TEPKİ!

Yalı Çapkını 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Orhan ve İfakat aşkının ifşa olması beklenirken Seyran ve Ferit ilişkisinde taşlar da yerinden oynamak üzere.

Yalı Çapkını 4. bölümü gelecek hafta Star Tv'de.

 

Yalı Çapkını Dizisinde Herkesin Herkesle Münasebeti Var! Orhan ve İfakat İlişkisi İfşa Oluyor! ile ilgili etiketler Yalı Çapkını yeni bolüm
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.