Yalı Çapkını Dizisinde Ferit'in Deli Dolu Anı! Star TV'den İlginç Hamle

Cuma akşamları Türkiye'nin gündemini belirleyen Yalı Çapkını dizisi 9. bölümüyle ekrana geldi. Ferit ve Seyran'ın Suna'yı kaçırdığı bölümde Ferit'in masabaşındaki deli dolu anları seyirciyi de güldürdü. Ancak Star Tv o anlarda ilginç bir şey yaptı.

Star tv'de Cuma akşamları Yalı Çapkını rüzgarı esiyor. Mert Ramazan Demir, Afra Saraçoğlu, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Santırcıoğlu ve Gözde Kansu'nun başrollerini paylaştığı Yalı Çapkını dizisi yeni bölümleriyle nefes kesiyor.

Ferit ve Seyran'ın hikayesinin pek az sahnelendiği için eleştiriler de alan dizide Suna karakterinden sıkça bahsedildiği için can sıkıcı da bulundu. Ancak senaris de bunu duymuş olacak ki Yalı Çapkını son bölümde yerini aldı.

FERİT'İN DELİ DOLU HALİNE STAR'DAN HAMLE!

Yalı Çapkını 9. bölümde Ferit, Seyran, Suna, Abidin, Pelin'in masabaşı sohbeti en çok izlenen sahnelerden biri oldu. Ferit'in deli dolu anlarını çok izlendiğini düşünen Star Tv'de o anlarda Çarşamba günleri yayınlayacağı Çöp Adam dizisinin reklamını yayınladı.

 

Yalı Çapkını Dizisinde Ferit'in Deli Dolu Anı! Star TV'den İlginç Hamle ile ilgili etiketler Yalı Çapkını Mert Ramazan Demir
GÜNÜN VİDEOSU

Fenerbahçe taraftarı öfkeli! Ali Koç'un posterine bıçakla saldırı anı kamerada!

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 38.haftasında İstanbulspor’u 6-0 yenmesine karşın Galatasaray, Konyaspor’u yenince sezonu 2.sırada tamamladı. Maçın ardından kaybedilen şampiyonluk sonrası bazı taraftarlar çılgına döndü. Bir taraftar, Ali Koç’un seçim posterine bıçakla saldırdı.