Yalı Çapkını dizisi ile ilgili bomba! Dizi serüvenini tamamlıyor mu?

Star TV'nin fenomen dizisi Yalı Çapkını, yeni bölümleriyle soluksuz takip ediliyor. İşte başrollerini Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in üstlendiği o diziye dair tüm detaylar...

Sosyal medyada günün en çok konuşulan konusu Yalı Çapkını dizisinin final yapıp yapmayacağı konusuydu. Hızla yayılan paylaşımlarda, yapımın beklenenden daha erken bir tarihte ekranlardan kaldırılacağı belirtildi. Ortaya atılan bu iddilar, SeyFer ve AbSun hayranlarını oldukça üzdü. Dizinin sıkı takipçileri ''Yalı Çapkını final mi yapacak, bitecek mi?'' sorularına yanıt aramaya başladı. İşte, iddialara göre Yalı Çapkını final tarihi…

Yönetmen koltuğunda Burcu Alptekin'in oturduğu OGM Pictures imzalı yapım, son dönemde izleyicileri şaşırtan iddialarla gündeme geliyor.

Senaryosunu Mehmet Barış Günger, Leyla Uslu Oter ve Ekin Akçay'ın birlikte kaleme aldığı dizi ile ilgili ortaya atılan son iddia gündeme bomba gibi düştü.

Sosyal medyada yayılan paylaşımlarda, gerçek bir hikayeden senaryolaştırılarak ekranlara uyarlanan dizinin finale yaklaştığı ve yakın zamanda da ekranlardan kaldırılacağı öne sürüldü.

Hatta ve hatta haberlerde final yapacağı tarihe bile yer verildi! Peki, bu iddialar doğruyu yansıtıyor mu? Yalı Çapkını ekranlara veda edecek mi, ne zaman? İşte merak edilenler…

YALI ÇAPKINI FİNAL Mİ YAPACAK?

Sosyal medyada yer alan paylaşımlarda, Yalı Çapkını dizisinin 2024 yılının Mayıs ayında final yaparak ekranlara veda edeceği öne sürüldü.

Ancak henüz sevilen dizinin final yapacağına dair kanal tarafından resmi bir açıklama gelmedi.

Öte yandan final iddialarının doğruluk payının olmadığı düşünülüyor. Çünkü Yalı Çapkını dizisi, ilk sezonunda olduğu kadar olmasa da 2. Sezonunda da reytinglerde başarılı bir grafik çiziyor.

3. SEZON DAHA GÜÇLÜ GELİYOR

Bu gerçeği yansıtmayan iddiaları bir kenara bırakalım. Şimdi SeyFer hayranlarının yüzünü güldürecek haberi verelim.

Sina Koloğlu'nun haberine göre; hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu'na ait olan dizi, gelecek sezon da ekranlarda yer almaya devam edecek. Ayrıca dizinin senaryosu da geliştirilecek.

YALI ÇAPKINI 50. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Halis'in Pelin'i eve getirmesi ve Ferit'in Pelin ile fotoğraflarının yayınlanması, Seyran'ı daha da çok kırar. Ferit ise iyice çıkışsız kalır. Suna, İfakat'in lafından çıkmazken; Kaya'yı da yönlendirmeye devam eder. Gülgün'ün evi terk etme kararına sinirlenen Orhan, kendisinden beklenmeyecek bir hamle yapar. Nükhet, yaptığı açıklamayla hem Halis hem de Kaya'yı karşısına alır. Ece ve Nihan'ın Seyran'a koşulsuz desteği devam eder. Ferit ise çalışmaya karar verir ve çizimleri beğeni kazanır. Öte yandan Kazım, yeni planını uygulamaya koyar.

Yalı Çapkını dizisi ile ilgili bomba! Dizi serüvenini tamamlıyor mu? ile ilgili etiketler Yalı Çapkını
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.