Yalı Çapkını 20. bölüm full izle! 3 Şubat Yalı Çapkını son bölüm

Yalı Çapkını 20. bölüm ile yayında. Star TV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Yalı Çapkını son bölüm ile dizi bitiminde Youtube platformunda.

Yalı Çapkını 20. bölüm ile Star TV de. Cuma akşamları yayınlanan Yalı Çapkını son bölüm dizi bitiminde Youtube platformundan izlenebilecek.

Başrollerinde Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in oynadığı Yalı Çapkını son bölümünde; Kazım’ın vurulduğunu ve Ferit’in de onun yanında olduğunu öğrenen ev halkı soluğu hastanede alır.

Kazım’ın başına gelenler herkesi derinden etkiler. Seyran ve Ferit’in arasındaki sular biraz durulurken; Pelin’in durumu Seyran’a beklenmedik bir karar aldırır.

Yalı Çapkını 20. bölüm full izle

Yalı Çapkını Son Bölümde Neler Yaşandı?

Seyran ve Suna’nın Efe ve Defne’yle yemek yemesine çok sinirlenen Ferit restoranda olay çıkarır. Serter’in beklenmedik çıkışı sonrası yardıma ihtiyacı olan Pelin’in yanına giden Ferit ile Seyran arasındaki gerginlik devam eder.

Kimsenin beklemediği bir hamle yaparak Pelin’i yalıya getiren Ferit, Seyran’ı çok kızdırır.

 

Yalı Çapkını 20. bölüm full izle! 3 Şubat Yalı Çapkını son bölüm ile ilgili etiketler Yalı Çapkını
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.