Denizlispor'da Yalçın Koşukavak dönemi de sona erdi

Süper Lig'de son olarak evinde Fatih Karagümrük'e 2-1 yenilip dibe demir atan Yukatel Denizlispor'da teknik direktör Yalçın Koşukavak istifa etti. Yeşil-Siyahlı yönetim istifayı kabul ederek Koşukavak'ın ardından bir teşekkür mesajı paylaştı.

Süper Lig'in dibine demir atan Denizlispor'un bu sezon 3. teknik direktörü olan Yalçın Koşukavak istifa etti. Yeşil-Siyahlılar'da paralar ödenmiyor, yabancılar kulüple FIFA'lık...

Yeşil-siyahlı kulübün başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Yavuz Cinkaya, yaptığı açıklamada Koşukavak'ın yönetim kuruluna istifasını sunduğunu, yönetimin istifayı kabul ettiğini bildirdi.

Sezona Hırvat çalıştırıcı Robert Prosinecki ile başlayan Ege temsilcisi Kenan Atik'ten sonra bu sezonki 2. teknik direktörü olan Yalçın Koşukavak, 9 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet almıştı.

 

Denizlispor'un başında çıktığı ilk maçta dönemin lider takımı Aytemiz Alanyaspor'u 1-0 mağlup eden Yalçın Koşukavak, ardından BB Erzurumspor deplasmanından galibiyetle dönerek 2'de 2 yapmıştı. Ancak Yeşil-Siyahlılar'daki olumlu gidişat aniden tersine döndü. Yönetim, aylardır para ödemediği için 6 yabancı futbolcu kulübü FIFA'ya şıkayet etti. Sezon başında "yıldız transfer" diye getirilen Sırp stoper Nevan Subotic, valizini toplayıp şehri terk etti. Denizlispor altyapısından yetişen Recep Niyaz, 6-1'lik Galatasaray yenilgisinin ardından "Gidişat kötü, şehrin büyükleri bu kulübe sahip çıkmazsa sonumuz belli" şeklinde bir açıklama yaptı.

Süper Lig'de 7 maçtır kazanamayan ve bu süreçte 5 kez mağlup olup 2 puan toplayabilen Denizlispor, ligin son sırasında yer alıyor. Yeşil-Siyahlılar pazar günü Ünal Karaman yönetiminde yeni bir sayfa açan Göztepe'yi ağırlayacak.

Denizlispor'da Yalçın Koşukavak dönemi de sona erdi ile ilgili etiketler Denizlispor Göztepe Yalçın Koşukavak
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.