Yalçın Ayhan da modaya uydu, tekme-tokat adam dövdü!

35 yaşındaki futbolcu, geçen sezon Başakşehir'de oynarken gazetecilere saldırmıştı

Süper Lig'de Yeni Malatyaspor forması giyen Yalçın Ayhan'ın, takımının Konyaspor'la 1-1 berabere kaldığı maçın ardından takım otobüsünü kullanan şoföre fiziksel saldırıda bulunduğu iddia edildi.

Fanatik'te yer alan habere göre golleri verilmediği için moralsiz olan futbolculardan Yalçın Ayhan, maçtan sonra takım otobüsünü kullanan şoföre saldırdı.

kldfgjdfgdfg

Habere göre Yalçın Ayhan, otobüs şoförüne önce bağırmaya başladı. Daha sonra tansiyon iyice yükseldi ve Yalçın, tekme-tokat şoföre saldırdı. Araya teknik heyet ve diğer futbolcular girdi ve Yalçın'ı sakinleştirdi.

İLK KEZ OLMUYOR

35 yaşındaki futbolcu, Başakşehir forması giydiği dönemde Çaykur Rizespor maçı sonrası takım arkadaşları ile birlikte gazetecilere saldırmış ve PFDK tarafından 5 ceza almıştı. Başakşehir Kulübü de Yalçın'ı kadro dışı bırakarak yollarını ayırmıştı.

Yalçın Ayhan da modaya uydu, tekme-tokat adam dövdü! ile ilgili etiketler Şoför yalçın ayhan takım otobüsü tekme tokat saldırdı aam dövdü
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.