Yalancı dizisi bitiyor mu? Neden final yapıyor? Yalancı neden bitiyor?

Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci'nin başrol oynadığı Yalancı dizisi bu akşam 9. bölümü ile ekrana geliyor. Dizinin yayın günü Cuma akşamından Salı gününe alınmıştı. Final yapacağı iddiaları doğrulanan Yalancı dizisi neden final yapıyor?

Yalancı dizisi neden final yapıyor? Yayın gününde değişiklik yapılarak Cuma'dan Salı'ya alınan dizi hakkında geçtiğimiz günlerde final yapacağı iddiları gündeme gelmişti. Peki Yalancı dizisi neden final yapıyor?

YALANCI NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Bu akşam 9. bölümü ile yayınlanacak olan Yalancı dizisinin başrollerinde Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci yer alıyor. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre reytinglere yenik düşen Yalancı dizisi 10. bölümü ile final yapacak.

Sezona çok iddialı bir giriş yapan Yalancı dizisi beklediği reytingleri bulamayınca acil bir şekilde final kararı aldı. İzleyicinin de şaşkınlığa uğradığı final kararı sonrası bu akşam Yalancı final mi yapıyor sorusu da gündem oldu.

Yalancı final mi? Yalancı dizisi ne zaman bitiyor, neden final yapıyor?

YALANCI DİZİSİ KONUSU

Deniz zeki, yetenekli, kendini işine adamış bir edebiyat öğretmenidir. Mehmet Emir ise ünlü bir cerrah. Oğlu Deniz’in öğrencisidir. Her ikisi de epey zamandır hayatlarına kimseyi sokmamıştır. Aralarındaki çekim, onları önce beraber çıktıkları bir akşam yemeğine daha sonra da hayatlarını alt üst edecek bir dizi olayın içine sürükler. Masum bir yemeğin kendileri ve ailelerini büyük yıkımlarla karşılaştıracağı akıllarına bile gelmez.

 

Yalancı dizisi bitiyor mu? Neden final yapıyor? Yalancı neden bitiyor? ile ilgili etiketler dizi yalancı final mi yapıyor yalancı dizisi neden final yapıyor
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.