Yalan Rüzgarı'nın yıldızı Jerry Douglas hayata veda ettti

“Yalan Rüzgarı” dizisi oyuncularından Amerikalı aktör Jerry Douglas, 88 yaşında yaşamını yitirdi. Evli ve 3 çocuk babası Douglas’ın, kısa süren bir rahatsızlığın ardından Salı günü Los Angeles’ta öldüğü belirtildi. Oyuncunun ölüm nedeni açıklanmadı.

Douglas, ülkemizde “Yalan Rüzgarı” olarak gösterilen “The Young and the Restless” isimli pembe dizide 30 yıldan fazla süre oynadığı John Abbott karakteriyle geniş kitlelere ulaşmıştı.

“Avalanche”,” Mommie Dearest”, “The Godson” ve “JFK” filmlerinde de yer alan Douglas’ın rol aldığı diziler arasında ise “Cold Case”, “Melrose Place”, “Arrested Development”, “The Streets of San Francisco” ve “Bonanza” bulunuyor.

Yalan Rüzgarı'nın yıldızı Jerry Douglas hayata veda ettti

Ortağı olduğu “O’Connell/Douglas” prodüksiyon şirketi adına sinema ve tiyatro için senaryo projeleri de hazırlayan Douglas, 2007’de ise “The Best Is Yet to Come” isimli albümü çıkardı.

 

 

Yalan Rüzgarı'nın yıldızı Jerry Douglas hayata veda ettti ile ilgili etiketler Jerry Douglas Yalan rüzgarı The Young and the Restless
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.