Yalan ortaya çıktı: İBB, kapalı olan metro duraklarını "Açtık" diye reklam yaptı

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ataköy-İkitelli metro hattı arasındaki üç istasyonu açmadan reklamını yaptı. "5 yeni metro açtık" reklamındaki durakların henüz açılmadığı ortaya çıktı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Bahçelievler Yenibosna Yıldırım Beyazıt Caddesi üzerinde Kuleli İlköğretim Okulu binasının hemen yanındaki İBB reklam panosunda "5 metro açtık" şeklinde bir reklam asıldı. Fakat reklam panosunda söylenen Ataköy İkitelli metrosunun duraklarının açık olmadığı ortaya çıktı.

Ataköy - İkitelli Metrosu'nun duraklarında, AK Parti döneminde yapılan çalışmalardan başka bir çalışma yapılmadığını söyleyen vatandaşlar duruma tepki gösterdi.

YALAN REKLAM VATANDAŞI İSYAN ETTİRDİ

Sabah'ın haberine göre, İBB'nin açılışını yapmadığı hizmetleri billboardlarda açmış gibi reklamını yapmasının doğru olmadığını belirten vatandaşlardan A.K., "İBB projesini durdurduğu Ataköy ikitelli metrosunun açtık diye reklamını billboardlarda yapmaktadır. Bu metronun durakların üç tanesi Yenibosna Mahallesi'nde de AK Parti döneminde yapımı başlayan Çobançeşme metro durağının çalışmalarını durdurdu. (Çoban çeşme mevki, İhlas metro Durağı ve Doğu sanayi sitesi) billboardlardaki açtık yazısına göre gittiğim üç durak da kapalı. 153'ü de arayarak durakların kapalı olduğunu şikayette bulundum" dedi.

Yalan ortaya çıktı: İBB, kapalı olan metro duraklarını "Açtık" diye reklam yaptı

OLAN DURAKLAR DA İPTAL EDİLİYOR

İstanbul Büyükşehir Belediyesi AK parti döneminde hayata geçirilen ve Atatürk havalimanı Aksaray arasındaki Yenibosna durağını iptal etti.

İBB tarafından yenibosna durağının iptal edilmesi nedeniyle vatandaş tramvaya binmek için Şirinevlere kadar yürümek zorunda kaldı.

Yalan ortaya çıktı: İBB, kapalı olan metro duraklarını "Açtık" diye reklam yaptı - Resim : 2

Yalan ortaya çıktı: İBB, kapalı olan metro duraklarını "Açtık" diye reklam yaptı ile ilgili etiketler İBB İstanbul Büyükşehir Belediyesi metro CHP
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.