Yakup Deniz'in Yunan eşinin esrarengiz ziyaretleri

Almanya’da kurduğu YouTube kanalında yayınladığı videolarla, İslam’a ve Peygamber Efendimize hakaretler yağdıran Yakup Deniz’in maskesini düşürüyoruz. SuperHaber’in elde ettiği yeni bilgilere göre, ateist olduğunu açıklayan Yakup Deniz’in, Yunan asıllı Romanya vatandaşı olan eşi Elena Lungo, sık sık Türkiye’ye gelerek Ortodoks Kiliselerini ziyaret edip bu kiliselerin papazları ile görüşmeler yapıyor. Bayan Lungo’nun esrarengiz ziyaretlerinin arkasında misyonerlik faaliyeti olduğu ileri sürülüyor

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Almanya’da bulunan çeşitli dernekler ve vakıflar aracılığı ile Türkiye’ye, İslam dini ile peygamberimiz Hazreti Muhammed (S.A.V.)'e hakaretler eden, Yakup Deniz’in gerçek yüzü ortaya çıkmaya devam ediyor.

Yakup Deniz'in Yunan eşinin esrarengiz ziyaretleri

SuperHaber’in elde ettiği yeni bilgilere göre, ateist olduğunu açıklayan Yakup Deniz’in, 1995 yılında Almanya’da evlendiği, Yunan asıllı Romanya vatandaşı olan eşi Elena Lungo da karanlık faaliyetler içerisinde. 

Yakup Deniz'in Yunan eşinin esrarengiz ziyaretleri - Resim : 2

Romanya’da bulunan Masonik Ortodoks Kiliseleri’nde görevli olduğu ileri sürülen Elena Lungo’nun, buralarda toplanan paralar ile Türkiye dahil çeşitli ülkelere giderek, misyonerlik faaliyetlerinde bulunduğunun tespit edildiği öğrenildi.

Yakup Deniz'in Yunan eşinin esrarengiz ziyaretleri - Resim : 3

Yine Yakup Deniz’in eşi Elena Lungo’nun, sık sık Türkiye’ye gelerek, Ortodoks Kiliseleri'ni ziyaret ettiği ve bunların papazları ile görüşmeler yaptığı ortaya çıktı.

Yakup Deniz'in Yunan eşinin esrarengiz ziyaretleri - Resim : 4

Lungo’nun son olarak 20 Aralık 2020’de Bodrum’a geldiği de gelen bilgiler arasında.

Yakup Deniz'in Yunan eşinin esrarengiz ziyaretleri - Resim : 5

“ELENA LUNGO TÜRKLERDEN VE MÜSLÜMANLARDAN NEFRET EDİYOR!”

Elena Lungo’nun 1980 yılından sonra Türkiye’den kaçan Yakup Deniz ile Almanya’da tanışıp evlendiği biliniyor.

Yakup Deniz'in Yunan eşinin esrarengiz ziyaretleri - Resim : 6

Lungo’nun, bazı konuşmalarında, Türklere ve Müslümanlara yönelik nefret söylemlerinde bulunduğu yaptığı paylaşımlarla ortaya çıkıyor.

Yakup Deniz'in Yunan eşinin esrarengiz ziyaretleri - Resim : 7

Lungo'nun Türkiye’ye gelişlerinin nedeninin ise araştırıldığı bilgisi bulunuyor.

Yakup Deniz'in Yunan eşinin esrarengiz ziyaretleri - Resim : 8

GİG TV’DE DİN VE TÜRKİYE DÜŞMANI AİN İTTİFAK OLUŞTURDULAR!

Ötayandan, Lungo'nun özellikle İslam dini ve Türkiye aleyhine yayınlar yapan Yakup Deniz ile birlikte, Moskova’da olduğu bilinen ve Türkiye’ye iadesi için Interpol nezdinde girişimde bulunulan İbrahim Atabey’in GİG adlı youtube kanalından yayın yapmaları da dikkati çekiyor.

Yakup Deniz'in Yunan eşinin esrarengiz ziyaretleri - Resim : 9

Almanya’da yerlerde çöp olan sokakların fotoğraflarını çekerek ”Buraları Müslümanlar ve Türkler bu hale getirdi.” şeklinde yayınlar yapan Yakup Deniz ile beraber GİG TV’ye, FETÖ’cüler, İsmail Demirtaş, İhsan Eliaçık ve Adnan Oktar Grubu üyelerin çıkmaları dikkat çekiyor. 

Yakup Deniz'in Yunan eşinin esrarengiz ziyaretleri - Resim : 10

Yakup Deniz'in Yunan eşinin esrarengiz ziyaretleri - Resim : 11

Türkiye bu işbirliğini de takibe almış durumda.

Yakup Deniz'in Yunan eşinin esrarengiz ziyaretleri - Resim : 12

Yakup Deniz'in Yunan eşinin esrarengiz ziyaretleri ile ilgili etiketler Almanya Yunan Romanya Kilise elena lungo Yakup Deniz ortodoks
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.