Yakıtı biten Rus askerler, Ukrayna askerlerinden ödünç yakıt istedi!

Ukrayna savaşında ilginç gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Harkiv'e giren Rus birliklerinin yakıtı bitti. İki Rus asker, Ukrayna askerlerinin bulunduğu karakola gelerek 'ödünç' yakıt istedi. Ukraynalı askerler, Rus askerleri bu girişimin ardından esir aldı. Esir alınan Rus askerlerin fotoğrafları yayımlandan.

Ukrayna'nın en büyük ikinci kenti olan Harkiv'e giren Rus birliklerinden iki işgalci askerin ilginç bir girişimin ardından esir alındığı belirtildi. 

'ÖDÜNÇ' YAKIT İSTEDİLER

Harkiv'in Shevchenkove bölgesinde yakıtları biten 2 Rus asker, Ukrayna kontolündeki bir karakola girerek Ukraynalı askerlerden ödünç yakıt istedi. 

Ukraynalı askerler iki Rus askeri esir aldı. 

 

Kaynak: Conflict

Yakıtı biten Rus askerler, Ukrayna askerlerinden ödünç yakıt istedi! ile ilgili etiketler Ukrayna Rusya Rus asker Savaş yakıt bitti istedi esir
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.