Yakışıklı oyuncu Can Yaman para basıyor! Otomobil reklamından servet kazandı

İtalya'nın en popüler isimlerinden biri haline gelen 32 yaşındaki yakışıklı oyuncu Can Yaman, önceki gün otomobil markasının reklamları için kamera karşısına geçti. Can Yaman dünyaca ünlü bir otomobil markasının yüzü olması karşılığında 1 milyon Euro aldı.

Kendi adını taşıyan parfüm markasıyla da servetine servet katan Can Yaman bir otomobil markasının yüzü oldu. Kariyerine İtalya'da devam eden ve serveti 10 milyon doları bulan Can Yaman, İtalya’da yeni bir reklam anlaşması imzaladı. Yakışıklı oyuncu, dünyaca ünlü bir otomobil markasının yüzü olması karşılığında 1 milyon Euro aldı.

Yakışıklı oyuncu Can Yaman para basıyor! Otomobil reklamından servet kazandı

Takvim Saklambaç'ta yer alan habere göre; İtalya'daki reklam anlaşmaları ve rol aldığı projeler sayesinde cebini dolduran yakışıklı oyuncunun, 10 milyon dolar serveti olduğu ortaya çıkmıştı.

Uluslararası dijital platformda yayınlanacak "El Turco" dizisinden de bölüm başına 1.5 milyon TL alacağı iddia edilen Can Yaman, şimdi de İtalya'da yeni bir reklam anlaşması yaptı.

Yakışıklı oyuncu Can Yaman para basıyor! Otomobil reklamından servet kazandı - Resim : 2


REKLAM ANLAŞMASINDAN 17.5 MİLYON TL KAZANDI

Dünyaca ünlü bir otomobil markasının İtalya'daki yüzü olan yakışıklı oyuncu, önceki gün başladığı reklam çekimleri karşılığında tam 1 milyon Euro yani yaklaşık 17.5 milyon TL'yi cebine koydu.

 Yakışıklı oyuncu Can Yaman para basıyor! Otomobil reklamından servet kazandı - Resim : 3

Yakışıklı oyuncu Can Yaman para basıyor! Otomobil reklamından servet kazandı ile ilgili etiketler Can Yaman
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.