Yakalanınca 'beni öldürün' diye yalvardı

Çorum'da, bir şahıs iddialara göre bankta oturan genç kızlara cinsel organını gösterdi. İhbar üzerine bölgeye gelen polisin kovalamaca sonucu yakaladığı şahıs "Öldürün beni daha iyi" dedi.

Çorum'da akşam saatlerinde Gazi Caddesi üzerinde bulunan Kadeş Barış Meydanı'nda meydana gelen olayda, 40 yaşındaki Sinan Ö isimli şahıs, bankta oturan 18 yaşındaki S.A. ve 19 yaşındaki R.S.'ye yaklaşıp cinsel organını gösterdi.

Çevredekilerin tepki gösterdiği şüpheli, olay yerinden kaçarken durum polise bildirildi.

İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, yaşanan kovalamaca sonucu, çevredekilerin de yardımıyla şüpheliyi, girdiği çıkmaz sokakta yakaladı. Şüpheli yakalandığı sırada, gazetecilere, "Çekin, bu saatten sonra devamlı çekeceksiniz. Benim yuvam yıkıldı, hayatım bitti" derken polislere de "Öldürün beni daha iyi" dedi.

Yakalanınca 'beni öldürün' diye yalvardı ile ilgili etiketler Taciz Çorum polis sapık
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.