Yakalanan motosikletli tacizci: Sıradaki arkadaşlara başarılar!

Kayseri'de motosikletle yolda yürüyen kadınlara yaklaşarak taciz ettiği öne sürülen şüpheli, ihbar üzerine yakalanarak gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden sonra adliyeye sevk edilen şüpheli kendisini görüntüleyen muhabirlere 'Sıradaki arkadaşlara başarılar dilerim. İyi çekin, yakışıklı çıkayım' dedi.

Kayseri'de motosikletle, yolda yürüyen kadınları yaklaşarak taciz ettiği öne sürülen şüpheli ekiplere yapılan ihbar sonucu yakalandı.

Çeşitli tarihlerde kadınların, kendilerine yaklaşan motosikletli bir şahıs tarafından taciz edildiğini bildirmesi üzerine emniyet ekipleri çalışma başlattı.

ŞÜPHELİ, DUR İHTARINA UYMAYARAK KAÇMAYA BAŞLADI

Yapılan çalışmalarda kimliği belirlenen 31 yaşındaki A.T., polisin 'dur' ihtarına uymayarak motosikletle kaçmaya başladı. Daha sonra yakalanarak gözaltına alınan şüpheli, asayiş işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi.

'SIRADAKİ ARKADAŞLARA BAŞARILAR'

Bu sırada kendisini görüntüleyen muhabirlere 'Sıradaki arkadaşlara başarılar dilerim. İyi çekin, yakışıklı çıkayım' dedi.

Yakalanan motosikletli tacizci: Sıradaki arkadaşlara başarılar!

Öte yandan şahsın görüntüleri çevredeki güvenlik kameralarınca kaydedildi.

YANINDA ÇOCUĞU OLAN KADINI DA TACİZ ETMİŞ

Kaydedilen görüntülerde motosikletli şahsın yolda çocuğuyla yürüyen bir kadına yaklaştığı ve yaşanan mücadelenin ardından uzaklaştığı görülüyor.

Yakalanan motosikletli tacizci: Sıradaki arkadaşlara başarılar! ile ilgili etiketler Kayseri sapık motosikletli

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.