Yahudi yerleşimciler bunu da yaptı! Kur'an-ı Kerim'e alçak saldırı...

Dışişleri Bakanlığı, Yahudi yerleşimcilerin İsrail işgali altındaki Filistin'in Urif şehrindeki bir camiye girerek Kuran-ı Kerim’e yönelik saldırı gerçekleştirmesini lanetledi. Faillerin en kısa sürede yargılanmaları bekleniyor.

Yahudi yerleşimciler perşembe günü Nablus'un güneyindeki Urif kentindeki bir camiiye gerçekleştirdiği saldırıda Kur'an-ı Kerim'i yırtmış, diğer Yahudi yerleşimciler de camiye zarar vermişti.

Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından Dışişleri Bakanlığı, işgal altındaki Filistin topraklarında Yahudi yerleşimciler tarafından gerçekleştirilen saldırılar hakkında yazılı açıklama yayınladı.

Yahudi yerleşimciler bunu da yaptı! Kur'an-ı Kerim'e alçak saldırı...

"KUR'AN-I KERİM'E YÖNELİK SALDIRIYI LANETLİYORUZ"

Açıklamada, son günlerde Batı Şeria'da yeniden artan gerilimden büyük endişe duyulduğu belirtilerek, şunlar kaydedildi:

"Bir grup Yahudi yerleşimcinin, İsrail işgali altındaki Filistin topraklarında yer alan Urif şehrindeki bir camiye girerek kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim'e yönelik gerçekleştirdikleri saldırıyı lanetliyoruz.

Yahudi yerleşimciler bunu da yaptı! Kur'an-ı Kerim'e alçak saldırı... - Resim : 2

"EN KISA SÜREDE HESAP VERMELERİNİ BEKLİYORUZ"

Bu kabul edilemez nefret suçunun faillerinin en kısa sürede adalet önünde hesap vermelerini bekliyoruz. Yine Batı Şeria'nın muhtelif yerlerinde yerleşimci grupların yaptıkları saldırıları ve İsrail güçlerince Filistinli bir sivilin öldürülmesini şiddetle kınıyoruz.

Yahudi yerleşimciler bunu da yaptı! Kur'an-ı Kerim'e alçak saldırı... - Resim : 3

"İSRAİL DEVLETİ'NİN ULUSLARARASI HUKUKTAN KAYNAKLANAN YÜKÜMLÜLÜĞÜ OLDUĞUNU BİR KEZ DAHA VURGULUYORUZ"

​​​​​​​İşgal altındaki Filistin topraklarında Yahudi yerleşimcilerce Filistinli yerel halka, ibadethanelerine, konutlarına ve malvarlıklarına yönelik gerçekleştirilen tüm saldırıların ve İslam düşmanlığı dahil nefret suçlarının engellenmesinin, İsrail Devleti'nin uluslararası hukuktan kaynaklanan bir yükümlülüğü olduğunu bir kez daha vurguluyoruz."

Yahudi yerleşimciler bunu da yaptı! Kur'an-ı Kerim'e alçak saldırı... - Resim : 4

Yahudi yerleşimciler bunu da yaptı! Kur'an-ı Kerim'e alçak saldırı... ile ilgili etiketler Kuran-ı Kerim Yahudi Saldırı İsrail Filistin Dışişleri Bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.