Yağmur Tanrısevsin'in hayranlarını yıkan haber! O projeyi başlamadan bitirdi!

Uzun süredir herhangi bir TV dizisinde boy göstermeyen ünlü oyuncu Yağmur Tanrısevsin, geçtiğimiz günlerde yeni projesi ile gündeme gelmişti. Tanrısevsin’i uzun süre sonra bir dizide görecek olmanın heyecanını yaşayan izleyiciler, bugün gelen bir haber ile adeta yıkıldı. İşte güzel oyuncunun yeni projesinde yaşanan o gelişmeye ilişkin ayrıntılar…

Başrollerinde Emre Altuğ, Evrim Alasya ve Kerem Bursin gibi isimlerin rol aldığı “Güneşi Beklerken” isimli TV dizisi ile iyi bir çıkış yakalayan ünlü oyuncu Yağmur Tanrısevsin, dizinin final yapmasının ardından birçok farklı projede daha izleyicilerin karşısına çıktı. Çok çeşitli roller ile hayranlarına seyir keyfi yaşatan özellikle de “Adını Feriha Koydum” isimli dizi ile dikkatleri üzerine çeken Tanrısevsin, son olarak ATV’de yayınlanan “Kalp Yarası” isimli dizi ile adından söz ettirdi.

Güzelliği ve oyunculuk performansları ile dikkatleri üzerine çeken isimler arasında gösterilen Yağmur Tanrısevsin, uzun bir sessizliğin ardından geçtiğimiz aylarda ortaya çıktı. Değişen tarzı, koyulttuğu saçları ve güler yüzü ile kendisine yine hayran bıraktıran Tanrısevsin, bir marka ile de anlaşarak reklam projelerinde yer almaya başladı. Tanrısevsin’in ekranlara ne zaman döneceği merak edilirken ünlü oyuncudan geçtiğimiz günlerde müjdeli haber geldi.

Latin ülkeleri için çekilecek olan “Saklı Kalsın” isimli dizi için sete çıkacağı öğrenilen Yağmur Tanrısevsin, bugün hayranlarına hayal kırıklığı yaşatan bir gelişme ile gündeme bomba gibi düştü. Ünlü gazeteci Birsen Altuntaş, Tanrısevsin’in dizinin kadrosundan ayrılmış olduğunu yazdı.

KADRODAN AYRILDI!

Yağmur Tanrısevsin'in hayranlarını yıkan haber! O projeyi başlamadan bitirdi!

Bir süre önce “Saklı Kalsın” isimli yeni dizi için anlaşmaya varmış olduğu öğrenilen Yağmur Tanrısevsin, bugün yeni bir gelişme ile dikkatleri üzerine çekti. Gazeteci Birsen Altuntaş, Yağmur Tanrısevsin’in çekimleri henüz başlamamış olan Saklı Kalsın isimli dizinin kadrosundan ayrılmış olduğunu belirtti.

ÇEKİMLER İLERİ BİR TARİHE ERTELENDİ!

Yağmur Tanrısevsin’in O3 Medya’nın Latin ülkeleri için çekecek olduğu “Saklı Kalsın” isimli dizinin kadrosundan niçin ayrılmış olduğu henüz bilinmezken yeni diziye ilişkin bir haber daha geldi. Edinilen bilgilere göre başrollerinde Şükrü Özyıldız ve Esra Bilgiç’in rol alacağı dizinin ilk çekimlerinin ileri bir tarihe ertelenmiş olduğu öğrenildi.

Yağmur Tanrısevsin'in hayranlarını yıkan haber! O projeyi başlamadan bitirdi! ile ilgili etiketler Yağmur Tanrısevsin dizi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.