Yabani dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler, nerede çekildi, hangi kanalda, saat kaçta, hangi gün yayınlanacak, uyarlama mı?

Yabani dizisi, televizyon ekranlarında yayınlanmaya başlayacak yeni bir 'dram' yapımı olarak karşımıza çıkıyor. Dizi hakkında konusu ne ve oyuncuları gibi ayrıntılar merak ediliyor. Bu çerçevede arama motorlarında 'Yabani dizisinin konusu' veya 'Yabani dizisinin oyuncuları' gibi konu başlıkları araştırılıyor. Peki, Yabani dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler, nerede çekildi, hangi kanalda, saat kaçta, hangi gün yayınlanacak, uyarlama mı? İşte, Yabani dizisi hakkında araştırılan detaylar...

FOX TV'nin yeni dizisi "Yabani," izleyicileri merak içinde bırakmaya devam ediyor. Televizyon dünyasının yeni iddialı yapımlarından biri olan "Yabani" dizisi, NTC Medya tarafından ekranlara taşınıyor. Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp'in yapımcılığını üstlendiği bu dizi arama motorlarında araştırılan bir başlık oldu. Peki, Yabani dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler, nerede çekildi, hangi kanalda, saat kaçta, hangi gün yayınlanacak, uyarlama mı? İşte, Yabani dizisi hakkında araştırılan detaylar...

Yabani dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler, nerede çekildi, hangi kanalda, saat kaçta, hangi gün yayınlanacak, uyarlama mı?

YABANİ DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER? YABANİ OYUNCU KADROSU!

Dizinin başrollerinde şu isimler yer alıyor:

Halit Özgür Sarı

Simay Barlas

Yurdaer Okur

Dolunay Soysert

Bertan Asllani

Şebnem Hassanisoughi Bilgiç

Osman Alkaş

Ayşegül Ünsal

Sezer Arıçay

Birgül Ulusoy

Rojbin Erden

Seray Özkan

Selim Can Yalçın

Ramiz Mullamusa

Güray Görkem

Bartu Dilmen

Aleyna Al

Aşkın Şenol

YABANİ DİZİSİNİN KONUSU NE?

Yabani, köklü bir aileden kaçırılıp sokaklara düşen bir çocuğun hikayesini konu alıyor. Yıllar sonra evine dönen bu çocuk, sokaklarda geçen zorlu bir hayat mücadelesinden sonra malikaneye ulaşma yolculuğuna çıkar. Dizi, iki farklı dünyayı ve bu dünyalarda yaşanan hayatları ekrana taşıyarak, izleyicilere duygu dolu bir hikaye sunmayı amaçlıyor.

Yabani dizisi, Salı akşamları yayınlanmaktadır ve izleyicileri derin duygusal anlara sürükleyen etkileyici bir dramatik yapısı bulunmaktadır. İzleyiciler, karakterlerin yaşadığı zorlu mücadele ve duygusal anlara tanıklık ederek, dizinin heyecan verici dünyasına adım atıyor.

YABANİ DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLADI?

"Yabani" dizisi, heyecan dolu hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla izleyicileri ekran başına çekmeye devam ediyor. 12 Eylül tarihinden itibaren her salı günü FOX TV'de yayınlanmaya devam ediyor.

YABANİ DİZİSİ HANGİ GÜNLER VAR, SAAT KAÇTA

Fox TV'nin izleyici kitlesi tarafından sevgiyle karşılanan yapımı Yabani, her salı günü saat 20.00'de yayınlanıyor.

Yabani dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler, nerede çekildi, hangi kanalda, saat kaçta, hangi gün yayınlanacak, uyarlama mı? ile ilgili etiketler Fox TV
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.