Yabancılar maça çıkmadı! Türk oyuncular 1 dakika topa ayak sürmedi... / VİDEO

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'e uzun yıllar sonra veda eden Gaziantepspor, TFF 1. Lig'de de sorunlarla boğuşuyor. Para alamadıkları için yabancı oyuncuların çıkmadığı maçta Türk oyuncular 1 dakika boyunca sahada hareketsiz kaldı. Karşılaşmanın sonucu da Gaziantep için tam anlamıyla hezimet oldu... Kırmızı siyahlılar adına tek golü atan Zeki Sinanoğlu "parayı geçtik tesislerde yemek bile çıkmıyor" diyerek yaşanan sıkıntının büyüklüğüne dikkat çekti...

Gaziantepspor TFF 1.Lig'e sıkıntılı girdi. Antep ekibinde yabancı futbolcuların sahaya çıkmadığı Manisaspor maçında Türk oyuncular yönetimi protesto etti.

Uzun zamandır maaşlarını alamayan ve ev kiralarını dahi ödemekte sıkıntı yaşayan Gaziantepsporlu futbolcular, Manisaspor maçının başlangıç düdüğü ile birlikte Gaziantepspor yönetimini protesto etmek amacıyla 1 dakika sahada hareketsiz şekilde durdular.

Gaziantepsporlu oyuncuların hareketsiz bekledikleri protesto esnasında Manisasporlu oyuncular kendi sahasında paslaştı ve ileri gitmedi.

Yaşanan bu sessiz protesto sosyal medyada büyük yankı uyandırırken, Gaziantepspor yönetiminin alacağı tavır merak konusu.

Karşılaşma Manisaspor'un 4-1'lik galibiyeti ile sonuçlandı. Karşılaşmada Gaziantepsporun tek golünü atan Zeki Sinanoğlu yaşanan sıkıntının büyüklüğünü "Parayı geçtik tesislerde yemek bile çıkmıyor. Bize kimse sahip çıkmıyor, takımı bu hale getirenler utansın" sözleri ile özetledi...

Yabancılar maça çıkmadı! Türk oyuncular 1 dakika topa ayak sürmedi... / VİDEO ile ilgili etiketler Gaziantepspor manisaspor zeki salihoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Portakal milli yas algısını bakın nasıl düzeltmek zorunda kaldı

Fatih Portakal canlı yayında İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümü üzerinden milli yas algısı yapacakken yalanını reji ortaya çıkardı.