Yabancı sınırı görüşmelerinde son durum: "Tümüyle serbestlik" sesleri

Yeni bir sezon ve her sezonda olduğu gibi Süper Lig'in en önemli tartışmalarından biri 'yabancı sınırı kaç olacak?' görüşmeleri başladı. TFF ve Kulüpler Birliği arasındaki görüşmelşerde "Yabancı sayısı tamamen serbest kalsın" görüşü öne çıkıyor.

Milliyet gazetesi yazarı Attila Gökçe, son köşe yazısında TFF ile Kulüpler Birliği Vakfıo arasında ki yabancı sınırı görüşmeleriyle ilgili bilgi aktardı.

Gökçe yazısında "Tümüyle serbestlik" fikrinin tartışıldığını belirtti ve şunları aktardı:

"TFF ile Kulüpler Birliği yabancı oyunculara tümüyle serbestlik tanınmasını tartışıyorlar. Hemen hemen tüm kulüpler ortak bir görüşle sınırlamanın kalkmasını önerirken sadece Gaziantep FK öneriye karşı çıkmış.

Şimdi ezber yorumlarla tüm yabancılara kapıları açın şarkıları söylenecek, özellikle medyadaki çoğunluk bu saçmalığın (!) sona ermesi için olaya müdahil olacak.

Herkesin görüşüne saygım var. Ama bir şeyi ihmal etmeyelim. Yabancı ile ilgili sınırlama kararlarını ortadan kaldırırken kriterler belirleyelim. Yaş sınırı, +30 oyuncular için TFF'ye fazladan prim ödenmesi, 5 büyük endüstriyel ligden gelenlerle Afrika Asya Latin Amerika'dan gelecek olanlar için ayrı ayrı koşulların uygulanması gibi.

Ve lütfen… Bizim gençlerimizin yolunu açacak akademilerle teşvik sisteminin belirlenmesi…

Bunlar zor işler değil. Sorumluluk, hazırlık ve süreklilikle kısa zamanda gerçekleşecek rüyalardır. Evet rüyalarımız olsun ama sadece uyumayalım."

Yazının tamamını okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

Yabancı sınırı görüşmelerinde son durum: "Tümüyle serbestlik" sesleri ile ilgili etiketler TFF Kulüpler Birliği
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.