O süre ekim sonuna kadar uzatıldı

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, sosyal medya hesabından Türkiye’de bulunan kişisel kullanıma mahsus yabancı plakalı kara taşıtları ile ilgili bir açıklamada bulundu. Bakan Pekcan, bu araçların gümrük idaresine başvuru yapılmasına gerek duymadan yurtta kalabileceğini belirtti.

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Türkiye’de bulunan kişisel kullanıma mahsus yabancı plakalı kara taşıtlarından, yurtta kalma süresi 1 Şubat 2020 tarihinden sonra bitmiş veya bitecek olanlar için süre sonu gümrük idaresine başvuru yapılmasına gerek olmaksızın 31 Ekim 2020(bu tarih dahil)tarihine kadar uzatıldı" dedi.

Pekcan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu sayede, yurt dışında yaşayan vatandaşlarımız araçlarını yurt dışı edememeleri nedeniyle herhangi bir mağduriyet yaşamayacaklardır."

O süre ekim sonuna kadar uzatıldı

O süre ekim sonuna kadar uzatıldı ile ilgili etiketler Ekim Ruhsar Pekcan Ticaret Bakanı Araç
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.