Yabancı ana sanayici çözümü Türk KOBİ’lerde arıyor

İstanbul Ticaret Odası Yan Sanayi Borsası’nın (YSB) düzenlediği ‘Tedarikçi Günleri’, yerli ve yabancı ana sanayicilerle KOBİ’leri buluşturmaya devam ediyor. İşte detaylar...

İbrahim Acar
İbrahim Acar

İstanbul Ticaret Odası Yan Sanayi Borsası’nın (YSB) düzenlediği ‘Tedarikçi Günleri’, yerli ve yabancı ana sanayicilerle KOBİ’leri buluşturmaya devam ediyor.

Yabancı ana sanayici çözümü Türk KOBİ’lerde arıyor

KOBİ’lerin ana yüklenici firmalara tedarikçi olmasını sağlayan etkinliğin geçen haftaki konuğu, Danimarkalı AeroNordic firması oldu. Danimarka’da faaliyet gösteren, kompozit malzeme ve parçaların üretim, test ve raporlama hizmetlerini gerçekleştiren AeroNordic, çözüm ortaklarını YSB üyesi KOBİ’lerden seçti. Firma etkinlikte, kompozit malzeme üretimi yapabilen 11 firma ile online görüşme gerçekleştirdi.
 
MALİYETİ UYGUN TESTLER
 
AeroNordic, yağmur erozyon testi, hızlandırılmış yapay yaşlanma ve yorulma testlerini de yapıyor. Firma, optimize edilmiş süreçler sayesinde testleri uygun maliyetle gerçekleştiriyor. AeroNordic, müşterilerine birden çok hizmet sağlayıcıyı koordine etmek zorunda kalmadan testleri gerçekleştirerek firmalar için uygun ve verimli bir yol sağlıyor.

Yabancı ana sanayici çözümü Türk KOBİ’lerde arıyor ile ilgili etiketler ekonomi İTO
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.