Xiaomi'den öğrencilere hediyelik yeni tablet: Redmi Pad SE! Redmi Pad SE'nin teknik özellikleri ve fiyatı!

Xiaomi, Redmi serisi altında sunacağı yeni cep dostu tablet modeli Redmi Pad SE'nin özelliklerini duyurdu. Bu yeni model, tasarımı ve performansıyla göz dolduruyor. İşte Redmi Pad SE'nin sunduğu özellikler ve satışa çıkması beklenen tahmini fiyatı...

Xiaomi, geçtiğimiz Ekim ayında Redmi serisine özel ilk tablet modeli olan Redmi Pad'i tanıttı. Bu tanıtımın ardından gözler, Redmi Pad serisinin yeni üyesi olan Redmi Pad SE modeline çevrildi. Zaman içinde sızıntılarla duyurulan bu yeni tablet, cep dostu olmasıyla dikkat çekiyor. Son olarak Redmi Pad SE'nin tasarımı, özellikleri ve fiyatı hakkında beklenen bilgiler gün ışığına çıktı. İşte Xiaomi'nin öğrencilere hediyelik yeni bütçe dostu tableti: Redmi Pad SE!

Xiaomi'den öğrencilere hediyelik yeni tablet: Redmi Pad SE! Redmi Pad SE'nin teknik özellikleri ve fiyatı!

Redmi Pad SE teknik özellikleri

Redmi Pad SE'nin sızan görüntüleri, metal yekpare bir tasarımın yanı sıra üç farklı renk seçeneği sunacağını gözler önüne seriyor: gri, yeşil ve mor. Arka bölümde yer alan 8 MP çözünürlüğündeki kamera sensörü, cihazın estetik tasarımına katkı sağlıyor. Ayrıca tablet, USB-C bağlantı noktası, 3,5mm kulaklık çıkışı ve stereo hoparlörleriyle donatılmış.

Ekran

Redmi Pad SE'nin ön yüzünde, 11 inç boyutunda ve 90 Hz yenileme hızına sahip bir LCD panel yer alacak. Bu panel, Full HD+ çözünürlüğü ile yüksek kaliteli görüntü sunarken, 400 nit tepe parlaklık ve 207 ppi piksel yoğunluğuyla detayları ön plana çıkaracak.

İşlemci

Tabletin gücünü sağlayacak olan işlemci, Qualcomm Snapdragon 680 platformu olacak. 4 GB RAM ve 128 GB depolama alanıyla birleşen bu işlemci, akıcı ve hızlı bir kullanım deneyimi sunmayı hedefliyor. 8.000mAh pil kapasitesi ve 10W şarj desteği sayesinde, Redmi Pad SE uzun süreli video izleme ve oyun keyfi sunacak. Ayrıca tablet, 21 saate kadar kesintisiz video oynatma ve 12 saate kadar oyun oynama imkanı sunacak.

İşletim sistemi

Redmi Pad SE, Bluetooth 5.0, Android 13 tabanlı MIUI 14 işletim sistemi, Stylus kalem desteği ve microSD kart yuvası gibi kullanışlı özelliklerle geliyor. Ancak LTE desteği ve parmak izi tarayıcısı bu modelde yer almıyor.

Xiaomi'den öğrencilere hediyelik yeni tablet: Redmi Pad SE! Redmi Pad SE'nin teknik özellikleri ve fiyatı! - Resim : 2

Redmi Pad SE ne zaman çıkacak?

Redmi Pad SE'nin piyasaya çıkış tarihi henüz netleşmemiş olsa da, başlangıç fiyatının 279 dolar civarında olacağı belirtiliyor.

Redmi Pad SE fiyatı

Xiaomi'nin Redmi Pad SE modeli, uygun fiyatı ve güçlü özellikleriyle tablet kullanıcılarının dikkatini çekecek gibi görünüyor. Bu yeni bütçe dostu tablet, 279 dolardan satışa çıkacağı belirtiliyor. Yani tahmini olarak vergilerle birlikte 15.371,00 TL gibi bir ücrete ülkemizde satışa sunulabilir.

Xiaomi'den öğrencilere hediyelik yeni tablet: Redmi Pad SE! Redmi Pad SE'nin teknik özellikleri ve fiyatı! ile ilgili etiketler Xiaomi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.