Xiaomi Poco F2 Pro Türkiye fiyatı ne kadar? Xiaomi Poco F2 Pro özellikleri neler?

Çinli telefon üreticisi Xiaomi, akıllı telefon modeli POCO F2 Pro için büyük bir idirim kampanyasına imza atmıştı. Şu sıralar Xiaomi marka telefon almak isteyenlerin de merakla araştırdığı Xiaomi POCO F2 pro Türkiye fiyatı kaç TL? Özellikleri neler?

Akıllı telefon piyasasının en büyük üreticilerinden olan Xiaomi, yeni modelil Poco F2 Pro ile müthiş özellikleri getirdi. Türkiye'de oldukça büyük bir indirime giden Xiaomi Poco F2 Pro, özellikleri de ile de kullanıcı dostu. İşte Xiaomi Poco F2 Pro Türkiye fiyatı ve özellikleri...

Xiaomi Türkiye, yeni akıllı model Poco F2 Pro ile rakiplerinin bir adım önünde.

XİAOMİ POCO F2 PRO TÜRKİYE FİYATI NE KADAR?

Xiaomi ile yollarını kısmen ayıran Pocophone yoluna POCO ismi ile devam etme kararı almıştı. Bu süreçte birbirinden güzel telefonlar üretip Türkiye pazarına giren POCO, fiyat konusunda maalesef ki rakipleri gibi uygun politika izlememişti. Geçtiğimiz aylarda 7.000 TL bandında satışa sunulan POCO F2 Pro maalesef ki fiyatından dolayı ilgi görmemişti.

Snapdragon 865 yonga seti ve 6 GB RAM ile gelen telefonun fiyatı nihayet bugün düştü. Xiaomi Mi Store’da satılacak olan olan telefon artık 4.999 TL gibi oldukça uygun fiyattan müşterilerini karşılayacak. Ayrıca telefonu satın alan ilk kişilere mousepad ve özel POCO tişörtü hediye edilecek. Bu hediyeler ilginizi çeker mi bilinmez ama 4.999 TL’lik fiyatın oldukça ideal olduğunu söyleyebiliriz.

Xiaomi POCO F2 Pro

6.67 inç büyüklüğünde FHD+ çözünürlüğünde ekrana sahip olan telefon 64 megapiksel ana + 13 megapiksel geniş açı + 5 megapiksel telefoto ve 2 megapiksel makro kamerası ile de dikkatleri üzerine çekiyor.

POCO F2 Pro Teknik Özellikleri

Full HD + çözünürlüklü 6.67 inç AMOLED ekran
60Hz yenileme hızı
HDR10 +
Qualcomm Snapdragon 865 işlemci
LPDDR5 + UFS 3.1 (8GB+256GB varyantı)
LPDDR4X + UFS 3.1 (6GB+128GB varyantı)
Önde 20MP açılır ön kamera
Arkada 64 megapiksel ana + 13 megapiksel geniş açı + 5 megapiksel telefoto ve 2 megapiksel makro kamera
8K’ya kadar video kaydı
30W hızlı şarj destekli 4.700mAh batarya
NFC, Kızılötesi sensörü
WİFİ 6, 5G Teknolojisi, IP53 sertifikası
3,5 mm jak girişi
Android 10 tabanlı POCO MIUI
Soğutma Sistemi LiquidCool Technology 2.0 – 3435 mm2 Buhar Odası + çok katmanlı grafit + grafen, 14°C’ye kadar CPU çekirdek ısı azaltma

Xiaomi Poco F2 Pro Türkiye fiyatı ne kadar? Xiaomi Poco F2 Pro özellikleri neler? ile ilgili etiketler telefon xiaomi ppco f2 pro fiyatı xiaomi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.