Xiaomi çıtayı arşa çıkarıyor! Yeni model o tarihte satışa çıkıyor: Profesyonel kamera telefonlara geliyor!

Fiyat-performans telefonlarıyla tanınan bir marka olan Xiaomi, en yeni amiral gemisi telefonu Xiaomi 13 Ultra'nın lansman tarihini açıkladı. Olağanüstü özellikler ve performans sunan bu telefonun şirket tarihinin en iyisi olması bekleniyor. Haberimizde Xiaomi 13 Ultra'nın çıkış tarihini ve özelliklerini detaylı bir şekilde ele alacağız.

Xiaomi tarafından yakın zamanda yapılan bir Twitter gönderisine göre, Xiaomi 13 Ultra Nisan ayında dünya çapında piyasaya sürülecek. Bu telefon tüm dünyada satışa sunulacak. Xiaomi, 13 Ultra'nın kamera özelliklerini öne çıkarmak için Leica Camera ile ortaklık kurdu. Bu ortaklık sayesinde Xiaomi, 13 Ultra modelinde profesyonel bir fotoğrafçılık deneyimi sunacağını iddia ediyor.

XİAOMİ 13 ULTRA TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Nisan ayında lansmanla birlikte Xiaomi 13 Ultra'nın teknik detaylarına resmi olarak ulaşabilecekken, bazı söylentiler ve haberler de 13 Ultra modelinin nasıl bir telefon olacağına dair ipuçları veriyor.

Söylentilere göre Xiaomi 13 Ultra, Quad HD+ çözünürlüğe ve 120 Hz yenileme hızına sahip 6,7 inç Amoled LTPO ekrana sahip olacak. Telefon, olağanüstü performans sunması beklenen Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden güç alacak.

Telefonun 16 GB RAM ve 1 TB UFS 4.0 depolamaya sahip olması bekleniyor, bu da veri ve dosyaları depolamak için geniş alan sağlayacak. Telefon, kesintisiz bir kullanıcı deneyimi sağlayacak olan Android 13 OS ve MIUI 14 ile beraber gelecek.

ÇOK İDDİALI KAMERA MODÜLÜ

Xiaomi çıtayı arşa çıkarıyor! Yeni model o tarihte satışa çıkıyor: Profesyonel kamera telefonlara geliyor!

İddialı açıklamalara sahip olan kameralarıyla ilgili sızıntılar, telefonun megapiksel olarak bakıldığında tatmin edici olduğunu gösteriyor. 13 Ultra, 32 megapiksel ön kameraya sahip olacak. Arkada, 1 inç Sony IMX989 birincil kamera, ultra geniş lens, telefoto kamera ve periskop zoom lens dahil olmak üzere dört adet 50 megapiksel kamera bulunacak.

Pil kapasitesi hakkında bir bilgi bulunmasa da Xiaomi 13 Ultra'nın 90W hızlı şarj desteğine sahip olacağı biliniyor. Ayrıca telefon güvenliği için ekranın altına gömülü bir parmak izi tarayıcı ve yüz tarayıcıya sahip olacak.

Xiaomi çıtayı arşa çıkarıyor! Yeni model o tarihte satışa çıkıyor: Profesyonel kamera telefonlara geliyor! ile ilgili etiketler Xiaomi telefon
GÜNÜN VİDEOSU

İran’da yas günü! Reisi için cenaze töreni düzenleniyor.... İşte ilk görüntüler!

Helikopter kazasında hayatını kaybeden İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan için Tebriz'de cenaze töreni başladı.