Xiaomi, beklenen açıklamayı yaptı! Redmi Note 12 Pro'nun Türkiye çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu!

Merkezi Çin’in başkenti Pekin’de bulunan ve son dönemlerde piyasaya sürdüğü akıllı cihazları ile giderek daha fazla ilgi gören Xiaomi, Türkiye’de düzenlemiş olduğu etkinlik kapsamında yeni ürünlerini tanıttı. Firma, Redmi Note 12 Pro’nun Türkiye satış fiyatını ve çıkış tarihini açıkladı. İşte ayrıntılar…

Son dönemlerde gerek enflasyon gerek ise de oluşan kur farkı sebebi ile fahiş seviyelere ulaşan akıllı telefon fiyatları, tüketicileri oldukça zor bir duruma düşürdü. Günümüzde lüks ihtiyaçtan ziyade temel ihtiyaç olarak değerlendirilen akıllı telefonların rekor fiyatlardan satışa sunulması tepkilere sebep olmaya devam ederken son dönemlerin en çok tercih edilen markalarından olan Çinli Xiaomi, bir süredir kendisinden beklenen açıklamaları yaparak teknoloji gündemine damgasını vurdu.

Akıllı cihaz sektörünün devi olarak gösterilen Apple ile karşı karşıya gelerek kullanıcı sayısını günden güne artırmayı başaran Xiaomi, Türkiye’de yeni bir etkinlik düzenledi. Etkinlik kapsamında piyasaya süreceği yeni akıllı cihazlarını tanıtan Çinli firma, uzun süredir beklenen Redmi Note 12 Pro ile ilgili de açıklamalarda bulundu. Böylelikle yeni cihazın Türkiye çıkış tarihi ve satış fiyatı resmen açıklanmış oldu.

SATIŞ FİYATI BELLİ OLDU!

Xiaomi, beklenen açıklamayı yaptı! Redmi Note 12 Pro'nun Türkiye çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu!

Düzenlediği etkinlik kapsamında yeni akıllı cihazlarını tüketicilere tanıtan Xiaomi, uzun süredir beklenen Redmi Note 12 Pro ile ilgili de önemli bilgiler verdi. Akıllı telefonun 16 Nisan tarihinden itibaren Türkiye’de satışta olacağını ifade eden Xiaomi yetkilileri, satış fiyatının ise 10 bin 999 TL olarak belirlenmiş olduğunu bildirdi. Xiaomi’nin fiyat açıklaması sektör temsilcileri tarafından “rekabetçi” olarak değerlendirildi.

REDMI NOTE 12 PRO ÖZELLİKLERİ

6.67 inç full HD+ AMOLED ekrana sahip olan Redmi Note 12 Pro, 120 Hz yenileme hızı ile birlikte piyasaya sürülecek. Donanım gücü Snapdragon 732G yonga seti tarafından karşılanan yeni akıllı telefonda, 108 megapiksellik ana kamera, 8 megapiksellik ultra geniş açılı kamera, 2 megapiksellik makro kamera ve yine 2 megapiksellik derinlik kamerası bulunacak. Ön kamera ise 16 megapiksel kalitesinde olacak. Ayrıca cihazda hızlı şarj desteği de olacak.

Xiaomi, beklenen açıklamayı yaptı! Redmi Note 12 Pro'nun Türkiye çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu! ile ilgili etiketler Xiaomi telefon
GÜNÜN VİDEOSU

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı.