Xavi'den Galatasaray'ın stoperleri Marcao ve Nelson'a övgü: Çok iyiler...

Son 16 turunda evinde Galatasaray'la 0-0 berabere kalan Barcelona'nın teknik direktörü Xavi, Sarı Kırmızılı takıma övgüler yağdırdı. Genç teknik adam, Cimbom'un stoper ikilisi Marcao ve Nelsson'un performanslarından övgüyle bahsetti.

Maç sonu kameraların karşısına geçen Xavi, Galatasaray'la oynadıkları son 16 turu maçını basın mensuplarına değerlendirdi. Xavi Sarı Kırmızılı takıma, oyunculara ve kiralık olarak Galatasaray forması giyen Pena'ya  övgüler yağdırdı.

ONLARLA FİNALDE KARŞILAŞMALIYDIK

Galatasaray'ın kalitesine vurgu yapan Xavi, "İyi bir sonuç alamadık. Galatasaray'ın stoperleri çok iyiydi. İkinci yarıda baskımızı daha da artırdık ancak harika bir savunma ve muhteşem bir Inaki Pena ile karşılaştık. Onun için mutluyum. Ancak Barcelona'yı biraz hayal kırıklığına uğratmış oldu. Seviyesini gösterdi. Galatasaray da çok iyiydi. Onlarla finalde karşılaşmalıydık." dedi.

 

İstanbul'daki maç için endişeli olmadıklarını dile getiren Xavi, "Kazanma duygumuz var. Galatasaray'dan çok iyiydik. En azından 1-0 bitebilirdi. Bu sonuç haksızlık oldu. Moral bozmaya gerek yok. Avrupa'da kazanmak daha da zor. Napoli maçı gibi oldu. Hakikatten duygular, sonuç, her şey benziyor. Çok fazla hak ettik, kazanmalıydık. Yazık oldu. Türkiye'de kazanmamız lazım. Bugün hiçbir şey kaybetmedik." dedi.

 

Xavi'den Galatasaray'ın stoperleri Marcao ve Nelson'a övgü: Çok iyiler... ile ilgili etiketler Galatasaray Barcelona xavi Avrupa ligi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.