Wozniacki'den erken veda, Federer set vermedi!

Ekaterina Makarova'ya üç sette mağlup olan dünya 2 numarası Wozniacki, Wimbledon'a ikinci turda veda etti. Tek erkeklerde ise Lukas Lacko'yu zorlanmadan mağlup eden Roger Federer, Wimbledon'da adını üçüncü tura yazdırdı.

Wimbledon'ın tek kadınlar ana tablosunda hayal kırıklığı yaratan tenisçiler kervanına Caroline Wozniacki de katıldı.

İkinci turda karşılaştığı dünya 35 numarası Ekaterina Makarova'ya 4-6, 6-1 ve 5-7'lik setlerle mağlup olan 2 numaralı seribaşı Wozniacki, ilk 10 seribaşı içinde turnuvaya veda eden 5. kadın tenisçi oldu.

Final setinde 5-1 öne geçmesine karşın maçı tamamlamakta bir hayli zorlanan Makarova, durumu 5-5'e kadar getiren Wozniacki karşısında bulduğu altıncı maç puanını değerlendirdi ve 2 saat 9 dakika süren düellodan galip ayrılan taraf oldu. Rus tenisçi, puan vuruşlarında Danimarkalı rakibine 45-23 üstünlük kurdu.

2014 yılında bu turnuvada çeyrek final oynayan Ekaterina Makarova üçüncü turda dünya 66 numarası Lucie Safarova ile karşılaşacak. Safarova bir önceki turda 32 numaralı seribaşı Agnieszka Radwanska'yı 7-5 ve 6-4'lük setlerle mağlup etmeyi başarmıştı.

FEDERER ZORLANMADI

Wimbledon ikinci turunda Roger Federer, rakibi Lukas Lacko'yu 6-4, 6-4 ve 6-1'lik setlerle mağlup ederek üçüncü tura yükseldi.

Dünya 73 numarası rakibi karşısında oldukça rahat bir şekilde galibiyete uzanan 1 numaralı seribaşı Federer, servis kırma puanı dahi göstermediği Lacko'ya karşı ilk servislerinden %93 oranında puan çıkardığı maçı bir buçuk saatte tamamlamayı başardı.

Bu turnuvada dokuzuncu zaferini kovalayan İsviçreli tenisçinin bir sonraki turda rakibi, Ivo Karlovic ile Jan-Lennard Struff arasında oynanacak maçın galibi olacak.

Wozniacki'den erken veda, Federer set vermedi! ile ilgili etiketler Wimbledon Tenis wozniacki federer
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.