Wout Weghorst Katar yolcusu!

2022 Katar Dünya Kupası'nda kadrolar açıklanmaya başladı. Beşiktaşlı Wout Weghorst'un durumu belli olurken Brobbey, Gravenberch ve Botman gibi yıldız isimler kadroya dahil edilmedi.

Hollanda'nın 2022 Katar Dünya Kupası'nda mücadele edeceği 26 kişilik kadrosu açıklandı.  2022 Katar Dünya Kupası'nda boy gösterecek olan Hollanda'nın 26 kişilik kadrosu açıklandı. A grubunda ev sahibi Katar, Ekvador ve Senegal'le rekabet edecek olan Turuncular, grubun favorisi olarak görünüyor. Teknik Direktör Louis van Gaal, Beşiktaş 'ta kiralık olarak forma giyen golcü futbolcu Wout Weghorst'a kadroda yer verirken Brobbey, Gravenberch ve Botman'ı Katar'a götürmeme kararı aldı. Bir zamanlar Fenerbahçe 'de forma giyen Vincent Janssen de kadroda kendine yer buldu.

3 kez final oynadığı turnuvada şampiyonluğu bulunmayan Hollanda, 2022 Dünya Kupası'nda ev sahibi Katar'la birlikte A Grubu'nda yer alacak ve ilk maçını 21 Kasım'da Senegal'e karşı oynayacak. İkinci müsabakasında Ekvador'la karşılaşacak Louis van Gaal'in ekibi, ev sahibi Katar'la oynayacağı maçın ardından grup etabını noktalayacak.

 

Wout Weghorst Katar yolcusu! ile ilgili etiketler Wout Weghorst
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.