World Snooker Tour 4 yıl boyunca Türkiye'de

Dünyanın en önemli 20 spor organizasyonundan birisi olarak gösterilen World Snooker Tour (WST) 4 yıl boyunca Türkiye'de düzenlenecek. Organizasyonun basın toplantısı, Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan'ın katılımıyla gerçekleşti.

World Snooker Tour, 4 yıl boyunca Türkiye'de... Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan, Türkiye Spor Yazarları Derneği Ankara Şubesi'nde gerçekleştirilen basın toplantısında WST Dünya Direktörü Jason Ferguson'la yaptıkları girişimler sonucu organizasyonu Türkiye'ye almayı başardıklarını belirtti.

Organizasyonu bu yıl 27 Eylül-3 Ekim tarihlerinde Antalya'da düzenleyeceklerini duyuran Ercan, "Bu organizasyon 2025 yılına kadar her yıl aynı aylarda (eylül-ekim) Antalya'da düzenlenecek. Dünyanın en önemli 20 spor organizasyonu arasında kabul edilen World Snooker Tour'u ülkemize getirmenin heyecanını yaşıyoruz." dedi.

Ronnie O'Sullivan, Mark Selby, Juddy Trump, John Higgins, Mark Williams gibi dünya yıldızlarının da Türkiye'de misafir edileceğini anlatan Ercan, "Bu organizasyonun ülkemize kazandırılmasında büyük katkısı olan başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Dünya çapında 120 ülkede canlı yayınlanan ve tüm sezon boyunca 500 milyondan fazla ekrandan 1 milyar 600 milyon izleyiciye ulaşan bu organizasyon ülkemizin turizmine de katkı sağlayacaktır." ifadelerini kullandı.

Bu yıl ev sahibi kontenjanından 2 Türk sporcu da organizasyonda yer alacak.

World Snooker Tour 4 yıl boyunca Türkiye'de

World Snooker Tour 4 yıl boyunca Türkiye'de ile ilgili etiketler Snooker bilardo Ersan Ercan Ronnie O'Sullivan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.