West Ham United Devler Ligi aşkına...

Premier League'de sezonun flaş takımı West Ham United flaş galibiyetler almaya devam ediyor. Doğu Londra'nın Bordo-Mavili ekibi Wolves deplasmanında 2-3 kazanarak Chelsea, Tottenham ve Liverpool'un önünde UEFA Şampiyonlar Ligi hedefine bir adım daha yaklaştı.

Premier League'in 30. haftasında Wolverhamptam Wonderers'a konuk olan West Ham United, 3 puanı 3 golle aldı ve UEFA Şampiyonlar Ligi ısrarını sürdürdü. Doğu Londra ekibi, puanını 52 yaparak 4. sıraya yerleşti.

Milli araya 3-0 öne geçtiği maçta Arsenal'le evine 3-3 berabere kalarak giren David Moyes'in öğrencileri, Molineux Stadyumu'nda 38 dakikada 3 gol buldu. Devre arasında Manchester United'dan kiralanan Jesse Lingard'la açılışı yapan Çekiçler, Pablo Fornals ve Jared Bowen'la 0-3 öne geçti.

4 maçtır kazanamayan Wolves, 44'te Belçikalı savunma oyuncusu Dendoncker'le golü buldu ve soyunma odasına 1-3 girildi. 68'de 40 milyon euroluk santrfor Fabio Silva farkı 1'e indirdi: 2-3. 18 yaşındaki Fabio Silva'nın golü Arsenal'in geri dönüşünü hatırlatsa da skoru korumayı başaran West Ham, Devler Ligi hedefi doğrultusunda büyük bir adım daha attı.

Son 3 deplasman maçında 1 puan çıkarabilen Londra ekibi, milli yıldızı Declan Rice'tan yoksun çıktığı maçta müthiş bir galibiyete imza attı. Nuna Esprito Santo yönetimindeki Turuncu-Siyahlı ekip ise 35 puanla 14. sırada kaldı.

West Ham United 11 Nisan'da Leicester City'yi ağırlayacak.

West Ham United Devler Ligi aşkına... ile ilgili etiketler West Ham United Wolverhampton Wanderers premier league David Moyes
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.