Wisconsin, Michigan, Pensilvanya seçim sonuçları! ABD seçimlerini kim kazandı, kim önde?

3 Kasım ABD başkanlık seçimlerinde kritik 3 eyalet Wisconsin, Michigan ve Pensilvanya olarak göze çarptı. Trump ile Biden arasındaki yarışta kimin önde merak edilirken kim kazandı sorusu da gündem oldu. İşte; Wisconsin, Michigan, Pensilvanya seçim sonuçları…

ABD başkanlık seçimlerinde Biden ile Trump arasında nefes kesen yarış devam ederken Mevcut başkan Donald Trump her geçen dakika sonrasında rakibi Biden ile olan farkı kapatmaya başladı. TSİ 08.10 itibariyle, AP projeksiyonuna göre Biden 223, Trump ise 212 delege kazanmış durumda.

Şu ana kadar sayılan oyların yüzde 90'lara ulaştığı Kuzey Carolina'da Trump'ın üstünlüğü devam ederken Kuzey Carolina'nın 15 delegesi bulunuyor. Oyların yüzde 76'sının sayıldığı 11 delegeli Arizona'da ise Biden'ın 9 puanlık üstünlüğü bulunuyor. Trump ve Biden'ın önde götürdükleri eyaletlerde ipi göğüsleyecekleri varsayıldığında ülkenin kuzeybatısındaki Wisconsin, Michigan ve Pensilvanya’daki seçim sonuçları bir adım daha önde yer alacak gibi duruyor.

ABD BAŞKANLIK SEÇİMLERİNDE SON DURUM! KİM KAZANDI, KİM ÖNDE?

Bu üç eyalet, posta yoluyla en çok oy verilen eyaletler arasında olduğu tahmin edilirken Pensilvanya eyaletinde mektupla gönderilen oyların 6 Kasım'a kadar sayılması kararı da daha önceden alınmıştı. Bu nedenle sonuçlar Pensilvanya’ya kaldığı takdirde, başkanlık seçiminin sonuçları uzun bir süre netleşmeyebilir.

Wisconsin(10 delege): Biden: %46.8 / Trump: %51.5 / Oyların yüzde 70'i sayıldı
Michigan(16 delege): Biden: %44.2 / Trump: %54 / Oyların yüzde 54'ü sayıldı
Pensilvanya (20 delege): Biden: %41.8 / Trump: %56.9 / Oyların yüzde 61'i sayıld

Wisconsin, Michigan, Pensilvanya seçim sonuçları! ABD seçimlerini kim kazandı, kim önde? ile ilgili etiketler ABD seçim Trump seçim sonuçları biden
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.