Wimbledon 2021 tenis turnuvası ne zaman, hangi kanalda?

Daha öncesinden koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen 2021 Wimbledon tenis turnuvası için geri sayım başladı. Tenis tutkunları 2021 yılında Wimbledon tenis turnuvasının ne zaman başlayacağını şimdiden merak etmekte. Peki, Wimbledon tenis turnuvası ne zaman başlıyor?

29 Haziran tarihinde daha önceden başlanması planlanan Wimbledon tenis turnuvası takviminde değişikliğe gidildi. Dünya genelinde yaygın olan koronavirüs salgını nedeniyle Wimbledon tenis turnuvası ertelenmişti.

Koronavirüs salgını spor müsabakalarında da etkisini gösteriyor. Tenis sezonunun üçüncü Grand Slam turnuvası olan Wimbledon’ın 2020 yılında oynatılmadan 2021 yılına ertelendiği duyurulmuştu. Organizasyonun resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada son bilgilere de yer verildi.

2021 WİMBLEDON TENİS TURNUVASI NE ZAMAN?

2021 yılında Wimbledon tenis turnuvası 28 Haziran’da başlayacak ve 11 Temmuz tarihinde de sona erecek. 143 yıllık bir geçmişe sahip Wimbledon'ın son organizasyonunda tek erkeklerde Novak Djokovic, tek kadınlarda ise Simona Halep zafere ulaşmıştı.

Wimbledon, daha önce sadece Birinci ve İkinci Dünya Savaşları sebebiyle iptal edilmişti.

Wimbledon tenis turnuvası, TRT Spor Yıldız kanalında yayınlanacak.

Wimbledon 2021 tenis turnuvası ne zaman, hangi kanalda? ile ilgili etiketler Wimbledon tenis turnuvası
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.