Wilma Elles: ''Çocuklarımın 'baba' eksiğini gidermek için evlendim''

Bir döneme damgasını vuran 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinde Ali kaptanın sevgilisi Caroline rolüyle hafızalara kazınan Türk-Alman oyuncu Wilma Elles, geçtiğimiz Aralık ayında avukat Mehmet Şah Çelik ile nikah masasına oturmuştu. Kerem Göğüş, ikiz çocuklarını yurtdışına kaçırdığını ve kendisiyle görüştürmediğini iddia ederek Wilma Elles'e dava açtı. Mahkemede savunma yapan oyuncu ''Çocuklarımda büyük bir baba eksikliği vardı. Bunu gidermek için evlendim.'' diyerek şaşırttı.

2010-2013 yılları arasında Kanal D'de yayımlanan, başrollerinde ise Farah Zeynep Abdullah, Ayçe Bingöl, Erkan Petekkaya, Aras Bulut İynemli, Yıldız Çağrı Atiksoy gibi isimlerin aldığı 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinde Ali kaptanın sevgilisi Caroline rolünü canlandıran Türk-Alman oyuncu Wilma Elles, yaklaşık 4 ay önce avukat Mehmet Şah Çelik ile sessiz sedasız nikah masasına oturmuştu. Ünlü oyuncu müjdeli haberi sosyal medya hesabından duyurmuştu. İki çocuğunun babası olan eski erkek arkadaşı Arif Kerem Göğüş, Wilma Elles ile mahkemelik oldu.

 

 İKİLİ YENİDEN MAHKEMELİK OLDU

Wilma Elles’in ikiz çocuklarını yurtdışına kaçırdığını ve kendisiyle görüştürmediğini iddia eden Kerem Göğüş, velayet ve kişisel ilişkinin kurulması davaları açtı. Göğüş ayrıca ikizlerin velayetlerinin askıda olduğunu öne sürdü.

Hürriyet'te yer alan habere göre; Wilma Elles’in çocuklarını yurtdışına kaçırarak görüşmesine engel olduğunu öne süren işinsanı, ‘velayet’ ve ‘çocukla kişisel ilişkinin kurulması’ davaları açtı.

Wilma Elles: ''Çocuklarımın 'baba' eksiğini gidermek için evlendim'' - Resim : 2

''ÇOCUKLARIMLA GÖRÜŞMEMEM İÇİN HER TÜRLÜ ŞEYİ YAPIYOR''

İstanbul Aile Mahkemesi’nde görülen ‘çocukla kişisel ilişkinin kurulması’ davasına Kerem Göğüş ile Wilma Elles avukatlarıyla birlikte katıldı. Göğüş, oyuncunun çocuklarıyla görüşmesini engellediğini iddia etti: “Sürekli yurtdışında. Çocuklarımı benimle görüştürmemek için her türlü şeyi yapıyor.” Çocuklarının evlilik dışı ilişkiden olduğunu belirten Göğüş, “Şu anda velayetleri askıdadır. Velayetin belirlenmesi için velayet davası açtım” dedi.


''BABALARININ İLGİSİZLİĞİNDEN ÇOCUKLARIM ÜZÜLÜYOR''

Wilma Elles ise Kerem Göğüş’ün kendisini rezil etmek istediğini söyleyerek şu açıklamayı yaptı: “Kerem Bey’in ilgisizliğinden dolayı çocuklarım çok üzülüyor. Ben çocuklarımın babalarını tanımalarını istiyorum. Uygun ortamda görüşmeleri sağlanmalı. Ama şu an yok. Yeri yurdu belli değil. Çocuklarımda büyük bir baba eksikliği vardı. Bunu gidermek için evlendim.”

Mahkeme, Kerem Göğüş’ün tanıklarının dinlenmesi için duruşmayı erteledi.

 

Wilma Elles: ''Çocuklarımın 'baba' eksiğini gidermek için evlendim'' ile ilgili etiketler Wilma Elles dava mahkeme
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.