Will Smith'in, 'sahte tokat atma' dersi verdiği ortaya çıktı!

Oscar töreninde sunucuya attığı tokat ile dünya gündemine oturan ünlü ABD'li oyuncu Will Smith hakkında çok ilginç bir video ortaya çıktı. Törende sunucunun yaptığı ve çoğu insan tarafından yersiz bulunan bir espri yüzünden yaşanan fiziksel şiddet olayının, gerçek mi yoksa kurgu mu olduğu tartışma konusu olmuştu. Yeni ortaya çıkan bir videoda ise, Kasım ayında Kral Richard'ın soru-cevap kısmı sırasında Chris adında küçük bir çocuğa 'sahte tokat atma' dersi verdiği görülüyor.

Oscar ödüllü ABD'li oyuncu Will Smith, 11 Kasım'da Los Angeles'taki DGA Tiyatro Kompleksi'nde gerçekleşen, Variety sponsorluğundaki King Richard gösterimindeki soru-cevap kısmı sırasında Chris adındaki küçük bir çocuğa sahte tokat atma tekniğini gösterdi.

Videoda olanlar ve Will Smith'in sahte tokadını atarkenki kas, vücut hareketlerinin yanı sıra tavırları da Oscar törenindekilerle birebir uyuşuyor. 

Videoda, maskeli küçük çocuk, filmlerde oyuncuların nasıl 'dövüldüğünü ve herkese dayak attığını' tam olarak öğrenmek istediğini söyledi.

Bunun üzerine Will Smith, küçük çocuğa 'Tamam gel buraya. Hadi. Yukarı bak!' dedi, 'Ben ellerimi birbirine çarpacağım ve elimi çektiğimde sadece kafanı çevireceksin. Ama merdivenlerden aşağı düşme.'

Bu noktada, Smith'in endişeli oyuncu arkadaşı Aunjuane Ellis, sahneye çıkan küçük merdivenden düşmemesi için Chris'i yeniden tutmak için devreye girdi; "Anne içgüdüleri devreye girdi, teşekkür ederim Aunjanue," diye gülümsedi.

Çocukla birkaç kez sahne dövüşü pratiği yaptıktan sonra Will çocuğa talimat verdi, "Bana, 'Hey dostum, param nerede?'" demeni istiyorum'

Chris, denileni yaparak ünlü oyuncunun dediklerini tekrarladı: 'Param nerede?'

Smith daha sonra, üzerinde ders verecek kadar iyi çalışmış olduğu 'sahte tokadını' çocuğa atıyormuş gibi yaptı ve ardından 500 seyirci onları alkışlarken ona elinin avcunu kaldırarak 'çak' hareketi yaptı. 

ÖZÜR DİLEMESİNDEN 1 GÜN SONRA SIZDIRILDI

Ortaya çıkarılan bu görüntüler, Will Smith'in yorumların kapalı olduğu bir Instagram paylaşımı ile Chris Rock'a yönelik saldırısı için bir avukat ve yayıncı tarafından onaydan geçen bir özür mesajı yayınlamasından bir gün sonra medyaya sızdırıldı.

 

-SuperHaber

Will Smith'in, 'sahte tokat atma' dersi verdiği ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Tokat Oscar Çocuk Kasım video will smith sahte ders kral richard
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.