Will Smith'in Chris Rock'a tokat atmasını destekleyen Demet Akalın'a tepki yağdı

94. Akademi Ödülleri, Los Angeles’ta Dolby Theatre’da saatler önce düzenlenen törenle sahiplerine dağıtıldı. 2022 Oscar Ödüllerinde 'En iyi erkek oyuncu Oscar'ını kazanan Will Smith'in eşi hakkında şaka yapan Chris Rock'a tokat atması magazin gündeminde oturdu. Smith'in bu skandal hareketini destekleyen Demet Akalın'a sosyal medyada tepki yağdı.

2022 Oscar Ödülleri törenine, gecede 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülünün sahibi olan 53 yaşındaki Amerikalı oyuncu Will Smith'in eşi hakkında şaka yapan Chris Rock'a herkesin gözü önünde tokat atması damga vurdu.


EŞİ HAKKINDA KONUŞUNCA CHRİS ROCK'A TOKAT ATTI

Ödül vermek için sahnede bulunan Chris Rock, konuşması sırasında Will Smith'in eşi Jada Pinkett Smith'in saçkıran hastalığı nedeniyle sıfıra vurulmuş saçlarına göndermede bulunarak "Jada, GI Jane 2 için sabırsızlanıyorum" dedi. Rock'ın sözleri karşısıda oldukça sinirlenen Will Smith, öfkeyle yerinden kalkarak skandal bir olaya imza attı.

Will Smith'in Chris Rock'a tokat atmasını destekleyen Demet Akalın'a tepki yağdı

Smith, sahneye giderek eşi hakkında konuşan Rock'a sert bir tokat attı. Ünlü oyuncunun bu hareketiyle neye uğradığını şaşıran Rock, konu ile ilgili "Bu, televizyon tarihinin en büyük gecesiydi." ifadelerini kullandı.

WİLL SMİTH ÖZÜR DİLEDİ

Will Smith ise ilerleyen dakikalarda ödülünü almak için çıktığı sahnede bu hareketinden dolayı herkesten özür diledi. Ünlü oyuncu, konu ile ilgili "Akademi'den özür dilemek istiyorum. Tüm aday arkadaşlarımdan özür dilemek istiyorum. Sanat hayatı taklit eder. Çılgın babaya benziyorum, tıpkı Richard Williams hakkında söyledikleri gibi. Ama aşk sana çılgınca şeyler yaptırır." ifadelerini kullandı.

Will Smith'in Chris Rock'a tokat atmasını destekleyen Demet Akalın'a tepki yağdı - Resim : 2


WİLL SMİTH'E DESTEK VERDİ

Will Smith'in, Chris Rock'a attığı tokat sosyal medyada kısa sürede gündem olup en çok konuşulanlar arasındaki yerini alırken, Demet Akalın'ın konu ile ilgili yaptığı yorum tepki çekti. Twitter hesabından, ''Adam 25 yıldır evli… o kadar kıymet vermiş eşine eline sağlık...'' ve ''Adamsın Will Smith'' şeklinde paylaşım yapan Akalın takipçilerini şaşırttı.

Will Smith'in Chris Rock'a tokat atmasını destekleyen Demet Akalın'a tepki yağdı - Resim : 3

Will Smith'in bu skandal hareketini destekleyen Demet Akalın'a sosyal medya takipçilerinden 'Şiddetin her türlüsüne hayır' şeklinde yorum yağdı. Ünlü popçu bu paylaşımıyla tepki çekti.

YANLIŞ KİŞİYİ ETİKETLEDİ

Ayrıca, sosyal medyada yaptığı yazım hatalarıyla ve yanlışlıklarla sürekli gündem olan şarkıcı Will Smith yerine aynı isimdeki başka bir kullanıcıyı etiketledi.

Will Smith'in Chris Rock'a tokat atmasını destekleyen Demet Akalın'a tepki yağdı - Resim : 4

Will Smith'in Chris Rock'a tokat atmasını destekleyen Demet Akalın'a tepki yağdı - Resim : 5

Will Smith'in Chris Rock'a tokat atmasını destekleyen Demet Akalın'a tepki yağdı - Resim : 6

 

Will Smith'in Chris Rock'a tokat atmasını destekleyen Demet Akalın'a tepki yağdı ile ilgili etiketler Demet Akalın Tokat Sosyal Medya Twitter will smith Chris Rock Oscar 2022 oscar ödülleri 94. Akademi Ödülleri
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.