Wilfried Zaha'dan iddialı sözler: Manchester United'ın canını yakacağız...

Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 2. maçında deplasmanda İngiliz ekibi Manchester United ile kozlarını paylaşacak. Bu kritik maç öncesi Sarı-Kırmızılılar'da Wilfried Zaha basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 2. maçında deplasmanda İngiliz ekibi Manchester United ile kozlarını paylaşacak.

Bu kritik maç öncesi sarı-kırmızılılarda Wilfried Zaha basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

İŞTE ZAHA'NIN AÇIKLAMALARINDAN SATIR BAŞLARI:

''Çok fazla bir şey söylemeye gerek yok. Manchester United için daha önce oynadım. 10 yıl sonra bugün 30 yaşındayım. Galatasaray'a geldim. Hocamızın da yardımıyla çok deneyimli bir takım haline geldik. Bizim de onların canını yakacak kalitede oyuncular var. Hep birlikte bu maça hazırız.

Ben sol kanadı daha çok tercih ediyorum ama hocam nerede isterse orada oynarım. Benim için hiçbir sorun yok.

Manchester United'dan ayrıldığıma hiç pişman olmadım, dürüst olacağım. Yüzüme baktığınızda herhangi bir rahatsızlık hissediyor muyum sizce? Nereye varmak istiyorsam orası için mücadele ettim ve bugün buradayım.''

"Crystal Palace ile daha önce burada oynamıştın, bu sende farklı bir duygu yarattı mı?"

Wilfried Zaha: Hayır. Herhangi bir şey hissetmedim. Sadece normal bir lig maçıydı. O zaman oynadığımda tabii ki bir geçmişim vardı burayla ilgili ama Palace'daki sadece bir lig maçıydı. Her maça bir iş gibi baktım.

"İngiltere'ye 5 saatlik bir yolculuk yapıldı. Zaha yorgun görünüyor, kendini yorgun hissediyor mu?

Wilfried Zaha: Hayır!

Old Trafford'da birçok maç yaptın. Takım arkadaşlarına bununla ilgili bir ipucu verdin mi?

Wilfried Zaha: Hayır. Açıkçası vermedim. Siz daha önce Galatasaray maçlarını izlediniz mi bilmiyorum ama duyabileceğiniz en yüksek gürültü oradadır. Ben arkadaşlarımla United hakkında değil, bizim ne yapacağımız üzerine konuşuyorum.

Wilfried Zaha'dan iddialı sözler: Manchester United'ın canını yakacağız... ile ilgili etiketler Manchester United Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi Wilfried Zaha
GÜNÜN VİDEOSU

Fenerbahçeli futbolculardan Samandıra'da galibiyet üçlüsü!

Süper Lig'in 37. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Galatasaray'a konuk oldu. Dev derbiyi Sarı-Lacivertliler 1-0 kazanarak şampiyonluk şansını son haftaya taşıdı. Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş, Samandıra'ya gelen taraftarlara galibiyet üçlüsü çektirdi.