WhatsApp'tan meraklı yakınlarınızı çatlatacak özellik: Kilit seçeneği geliyor

Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp'ta gizliliği sevenlere müjde olacak ancak meraklı insanları da hayal kırıklığına uğratacak bir özellik geliyor. Çok yakında WhatsApp uygulamanıza kilit koyabileceksiniz.

Türkiye'nin ve dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni özelliklerle karşımıza çıkmaya devam ediyor.

WhatsApp'ın Android versiyonunun 2.23.8.2 versiyonlu beta sürümünde keşfedilen yeni özellik ile belirli sohbetler parmak iziyle veya parola kullanarak kilitlenebilecek.

Henüz geliştirme aşamasında olan bu özellik ile gizliliğe önem veren kullanıcılar büyük bir sıkıntıdan kurtulmuş olacak ve meraklı gözlerden önemli sohbetlerini korumuş olacak.

WhatsApp'tan meraklı yakınlarınızı çatlatacak özellik: Kilit seçeneği geliyor

WABetaInfo'nun ortaya çıkardığı yeni özellik ile bireysel sohbetleri ya da grup bilgilerini kilitlemek mümkün olacak. Kilitli sohbetler listenize bir sohbet ekledikten sonra yalnızca bu ekran üzerinden sohbete erişilebilecek.

İki farklı güvenlik önlemi seçeneğiniz olacak. Bunlar; parmak izi ya da belirlediğiniz bir parola. Bunun dışında kilitlediğiniz mesajlara bir ulaşım seçeneği olmayacak.

Kilitlenmiş sohbet kapsamında gelen fotoğraf ve videolarda gizli kalmış olacak. Kilitli bir sohbette paylaşılan medyalar telefonunuzun galerisine kaydedilemeyecek ve korunmuş olacak.

WhatsApp'tan meraklı yakınlarınızı çatlatacak özellik: Kilit seçeneği geliyor ile ilgili etiketler WhatsApp
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.