WhatsApp'tan kullanıcıları sevindiren haber! WhatsApp Gizliliğini Arttırıyor! İşte çok konuşulacak özellik

WhatsApp milyonlarca kullanıcısının merakla beklediği özelliğini kullanıma sundu. Getirilen özellik gizlilik ile ilgili. Peki bu özellik nedir? İşte WhatsApp'ın çok konuşulacak özelliğinin detayları...

WhatsApp Ağustos ayında test etmeye başladığı yeni özelliği kullanıma sundu. WhatsApp, bu özelliği Android 2.22.20.9 güncellemesi için en son WhatsApp beta sürümünü yükleyen beta test kullanıcılarına sunuyor.  Bu getirilen özellik kullanıcıları çok mutlu edecek. Meta CEO’su Mark Zuckerberg geçen ay WhatsApp için üç yeni özellik duyurmuştu. İşte o çok konuşulacak özellikler...

WhatsApp'tan kullanıcıları sevindiren haber! WhatsApp Gizliliğini Arttırıyor! İşte çok konuşulacak özellik

İSTEDİĞİNİZ KİŞİYE ÇEVRİMİÇİ OLABİLECEKSİNİZ

Kullanıcıların belki de en seveceği özellik! Yeni getirilen bu özellik Çevrimiçi özelliğinizi gizli tutmak istediğiniz zaman,  çevrimiçi olduğunuzda kimlerin görebileceğini ve göremeyeceğini seçme özelliğini sunuyor.  

Bu özelliği alıp almadığınızı görmek için Ayarlar > Hesap > Gizlilik’e gidin. “Son görülme ve çevrimiçi” görünüyorsa, bu, özelliğin hesabınız için zaten mevcut olduğu anlamına gelir.

SOHBET GRUPLARDAN AYRILDIĞINIZ FARK EDİLMEYECEK 

WhatsApp gizlilik özelliklerinde oldukça yükseldi. Bu getirilen özellik ile WhatsApp gruplarından polemiksiz ayrılmak mümkün.  Şirket, sohbet gruplarından sessizce ayrılabileceğini duyurdu. Bir kişinin bir gruptan sessizce ayrılmasını sağlar. Ayrılırken tüm grubu bilgilendirmek yerine sadece yöneticilere bilgi verilecektir.

EKRAN GÖRÜNTÜSÜ ENGELLEME

Ve hepimizin istemediği ve konuşmalarımızın bazı yerlerde paylaşmasını sağlayan ekran görüntüsü alma özelliği artık kapandı. Kullanıcıları sevindiren bu özellik, kullanıma sunuldu. Artık  uygulamada paylaşılan bir fotoğrafın veya videonun kötüye kullanılmasına son diyebiliriz.

Ve gelecek özellik ise; WhatsApp yakında bağlantılı cihazdan kendinize mesaj göndermenize de izin verecek. Kullanıcı, kişileri ararken numarasını görebilicek.

WhatsApp'tan kullanıcıları sevindiren haber! WhatsApp Gizliliğini Arttırıyor! İşte çok konuşulacak özellik ile ilgili etiketler WhatsApp özellik
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.