WhatsApp'ta bunu yapan yandı

Polis asayiş ve trafik olmak üzere toplum düzenini korumak adına zaman zaman uygulamalar yapar. Kimi zaman bu hız kontrolü içindir, kimi zamansa kimlik kontrolü adınadır. Bu uygulama noktaları hukuk ve kural tanımayanlar içinse tam anlamı ile korkulu rüyadır. Ancak son zamanlarda bu hayati görev kimi kişilerce sekteye uğratılıyor. WhatsApp gruplarında bazı kişilerin uygulama noktalarını paylaştığını belirleyen polis soruşturma başlattı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, WhatsApp grubundan polis ekiplerinin uygulama gerçekleştirdiği noktaları paylaşan bazı kişiler hakkında soruşturma başlatıldı.

İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki bazı kişilerin kurduğu WhatsApp grubunda, polis ekiplerinin uygulama noktalarını paylaşarak denetimlerden kaçtığını tespit etti.

Savcılık kararıyla harekete geçen ekipler, belirledikleri grup üyesi yaklaşık 100 kişi hakkında soruşturma açıp işlem başlattı.

WhatsApp'ta bunu yapan yandı

WhatsApp'ta bunu yapan yandı ile ilgili etiketler WhatsApp polis soruşturma Bursa İnegöl uygulama
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.