WhatsApp'ta arkadaşının yolladığı linke tıkladı: Hayatı mahvoldu

Ordu'da yaşanan olayda bir vatandaş, WhatsApp'tan kendisine gelen bir indirim linkine yanlışlıkla tıklayınca hayatı karardı. Şanssız kadının kredi kartından 7 parça halinde yaklaşık 30 bin TL para çekildi.

Ordu'nun Altınordu ilçesinde, bir kadın, bir tanıdığından gelen whatsapp mesajındaki linke tıklayarak dolandırıldı.

A.E. isimli kadına bir tanıdığından gelen mesajda, bir internet sitesinden yapılan indirim duyurusu vardı. Kadın, mesajı bir müşterisinden gelmiş olabileceğini düşünerek linke tıkladı. Ancak, linke tıkladıktan sonra sitenin sahte olduğunu fark etti.

Bir süre sonra farklı firmalardan kredi kartı ile para çekildiğini ve parça parça alışveriş yapıldığını anlayan kadın, dolandırıldığını fark etti. Hemen bankaları ile görüşerek kredi kartlarını bloke ettirdi.

WhatsApp'ta arkadaşının yolladığı linke tıkladı: Hayatı mahvoldu

Kredi kartı ile 7 parça halinde toplamda 28 bin 947 TL dolandırıldığını anlayan A.E., savcılığa giderek şikayette bulundu.

A.E., kredi kartını bloke ettirdikten sonra dolandırıcıların yine para çekmeye çalıştığını, ancak bankanın işleme izin vermediği için olayın gerçekleşmediğini ifade etti. A.E., insanların gelen linklere tıklamamaları gerektiğini söyledi.

WhatsApp'ta arkadaşının yolladığı linke tıkladı: Hayatı mahvoldu ile ilgili etiketler WhatsApp Dolandırıcı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.