WhatsApp'ta 'anonim' olmak artık hayal değil: Telegram özelliği geliyor

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, artık kullanıcıların anonim olmasına izin verecek bir özelliği getiriyor. Telegram'da bulunan 'numara gizleme' özelliği yakında WhatsApp'a eklenecek.

Popüler anlık iletişim uygulaması WhatsApp, uzun süredir beklenen ve platformda anomim olarak bulunmak isteyenlerin talep ettiği yeni bir özelliğe kavuşuyor.

WhatsApp'a gelecek 'numara gizleme' özelliğiyle birlikte, WhatsApp kullanıcıları, topluluk gruplarında ve duyuru gruplarında telefon numaralarını gizleyebilecekler. Bu özelliği Telegram'dan biliyoruz.

Kullanıcıların telefon numaralarını gizleyebilmesi sayesinde kullanıcılar grup içerisinde anonim iletişim kurma şansı yakalayacak.

WhatsApp'ta 'anonim' olmak artık hayal değil: Telegram özelliği geliyor

Diğer bir detay işe, telefon numarası gizli olan bir grup üyesiyle özel olarak iletişim kurmak isteyen kullanıcılar, numarasını gizleyen kişiye istek gönderebilecekler.

Henüz beta programında bazı kullanıcılar tarafından test edilen özelliğin genel olarak kullanıma ne tam olarak ne zaman geleceği belli değil. Ancak kısa zamanda 'numara gizleme' özelliğinin gelmesi bekleniyor.

WhatsApp'ta 'anonim' olmak artık hayal değil: Telegram özelliği geliyor ile ilgili etiketler WhatsApp Anonymous
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.