WhatsApp'ın yeni özelliği 'Şu an dinleyemiyorum' bahanesini bitiriyor: Sesli mesajlarda yeni dönem

WhatsApp'a gelecek yeni özellik sayesinde sesli mesajlarda yaşadığımız 'Şu an dinleyemiyorum' derdi sona eriyor. Yeni özellik sayesinde sesler metne dönüştürülecek. Ayrıca sesli mesajlar içerisinde arama yaparak, istedikleri sesli mesajı rahatça bulabilecek.

Dünyanın ve Türkiye'nin en popüler anlık mesajlaşma uygulamalarından olan WhatsApp, kullanıcı deneyimini geliştirmek için yeni özellikler getirmeye devam ediyor. Meta'nın sahibi olduğu mesajlaşma uygulamasında pek çok insan için çok kullanışlı olacak bir özellik geliyor.

SESLİ MESAJLAR METNE DÖNÜŞTÜRÜLEBİLECEK

WhatsApp üzerinden sesli mesaj gönderme ve alma deneyimini arttırmak isteyen Meta, uygulamanın yeni beta sürümü 23.03.73'te yeni özelliği teste açtı. Yeni özellik ile sesli mesajlar otomatik olarak metne dönüştürülebiliyor. Ayrıca istemediğiniz zamanda da sesten metne çeviriyi kapatabilirsiniz.

WhatsApp'ın yeni özelliği 'Şu an dinleyemiyorum' bahanesini bitiriyor: Sesli mesajlarda yeni dönem

BAHANELER BİTİYOR

Sesli mesaj gönderen birçok insanın başına gelen ve gönderdiğiniz kişiden gelen 'Şu an dinleyemiyorum' bahanesini sona erdirecek özellik, WhatsApp kullanıcılarına gelen sesli mesajları dinleyemeyecekleri durumlarda metne dönüştürebilecek.

SESLİ MESAJLAR DA RAHATÇA BULUNABİLECEK

Sesli mesajların metne dönüştürülmesi özelliği sayesinde artık WhatsApp içinde yapılan aramalarda sadece metinler değil, sesli mesajlar da taranabilecek. Sesli mesajın içerisinde geçen kelimeyi aratarak, tıkı normal mesajı ararmış gibi sesli mesajları da bulabileceksiniz.

WhatsApp'ın yeni özelliği 'Şu an dinleyemiyorum' bahanesini bitiriyor: Sesli mesajlarda yeni dönem ile ilgili etiketler WhatsApp
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.