WhatsApp'ın iki yeni özelliği belli oldu: Bu yenilik çok sevilecek!

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, her geçen gün kendini yeni özelliklerle geliştirmeye devam ediyor. WhatsApp'a gelecek iki yeni özellik daha belli oldu. Bunlardan biri var ki, herkesin çok seveceği bir özellik olacak gibi görünüyor. İşte detaylar...

WhatsApp'a gelecek iki yeni özellik beta sürümlerinde ortaya çıktı. Özelliklerden biri iOS sürümüne diğeri ise Android sürümüne gelecek.

WABetaInfo'nun paylaştığı erkran görüntülerine göre WhatsApp'ın Android sürümüne ayrı, iOS sürümüne ayrı birer özellik gelecek. Fakat bunlardan en çok dikkat çekeni iPhone kullanıcılarını çok mutlu edecek olan iOS sürümüne gelen özellik.

WHATSAPP'A GÖRSELDEN METİN ALGILAMA ÖZELLİĞİ GELİYOR

WhatsApp'ın iki yeni özelliği belli oldu: Bu yenilik çok sevilecek!

WhatsApp'ın iOS sürümüne görselden metin algılama özelliği geliyor. iOS 16’nın API’lerinin kullanıcılara sunulmasıyla birlikte, Meta hiç vakit kaybetmeden özelliği WhatsApp'a entegre etti. Özellik iOS 16 kullanan kullanıcıların Galeri uygulamasında daha önce kullanılabiliyordu. Artık bu özelliği direkt olarak WhatsApp üzerinden kullanabileceksiniz.

ANKETLERDE TEK OY KULLANMA ÖZELLİĞİ

WhatsApp'ın iki yeni özelliği belli oldu: Bu yenilik çok sevilecek! - Resim : 2

WhatsApp'ın Android sürümüne gelen özellik ise, yakın zamanda kullanıma sunulan anketler ile ilgili. Anket özelliğinde daha önce kullanıcılar birden fazla oy kullanabiliyordu. Bunun önüne geçmek için WhatsApp’ta anket açarken ‘Sadece tek oy kullanılsın’ seçeneğiyle kullanıcıların tek oy kullanabilmesini sağlayabileceksiniz.

Özelliklerin henüz ne zaman kullanıma sunulacağı belli değil.

WhatsApp'ın iki yeni özelliği belli oldu: Bu yenilik çok sevilecek! ile ilgili etiketler WhatsApp Android IOS
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.