WhatsApp'ın hayat kurtarıcı 'mesaj düzenleme' özelliği sonunda Türkiye'ye geldi!

WhatsApp'ın çok uzun zamandır istenen özelliği mesaj düzenleme sonunda Türkiye'ye de geldi. Bundan böyle WhatsApp mesajlarınızı gönderdikten sonraki 15 dakika içerisinde düzenleyebileceksiniz.

WhatsApp'a gelen yeni özellikler sayesinde uygulama deneyimi her geçen gün artıyor. Çok uzun zamandır beklenen 'mesaj düzenleme' özelliki sonunda Türkiye'de de kullanıma sunuldu.

DÜZENLEME İÇİN 15 DAKİKANIZ VAR

WhatsApp'ta artık bir mesajı gönderikten sonraki 15 dakika içerisinde bu mesajı düzenleyebileceksiniz. Mesajı düzenlemek için mesajın üzerine basılı tutup 'düzenle' seçeneğini seçmeniz gerekiyor. Bir mesaj düzenlenmişse sağ alt köşesinde 'Düzenlendi' şeklinde bir ibare çıkıyor.

WhatsApp'ın hayat kurtarıcı 'mesaj düzenleme' özelliği sonunda Türkiye'ye geldi!

WhatsApp mesaj düzenleme özelliğini kullanmak için siz de uygulamanızı güncellemeyi unutmayın. Ayrıca WhatsApp Web için de mesaj düzenleme özelliği yayınlandı.

Bir hatırlatma yapmakda fayda var; eğer düzenlenmiş mesaj gönderdiğiniz kişi WhatsApp'ın yeni versiyonunu kullanmıyorsa düzenlediğiniz mesajı göremeyecek.

WhatsApp'ın hayat kurtarıcı 'mesaj düzenleme' özelliği sonunda Türkiye'ye geldi! ile ilgili etiketler WhatsApp
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.