WhatsApp'a yepyeni yazı formatları geliyor: Liste yap, kod yaz ve çok daha fazlası...

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a yeni metin formatları geliyor. Beta sürümünde ortaya çıkan yeni özellik ile alıntılar, listeler ve kod satırları bile oluşturabileceğiz.

WhatsApp'ın Android versiyonunda beta testlerinde yeni bir özellik ortaya çıktı. WhatsApp'ta artık kodlar, listeler ve alntıları çok daha kolay bir şekilde paylaşabileceğiz.

WhatsApp Android beta sürümünde erişilebilir durumda olan ve testleri devam eden özellik ile listeler oluşturmak için not programları kullanmayacaksınz, kodlarnızı format değiştirmeden karşı tarafa ulaştırabileceksiniz ve alıntı blokları oluşturabileceksiniz.

WhatsApp'a yepyeni yazı formatları geliyor: Liste yap, kod yaz ve çok daha fazlası...

Kod blokları - Kod blokları sayesinde kod parçalarını paylaşmak ve okumak daha kolay olacak. Kod bloğu yazmak için ise yapılması gereken tek şey, kodların yer alacağı alanı "()" şeklinde belirlemek.

Alıntı blokları - Alıntı blokları ise başka bir mesajın belli bir kısmını alıntılayarak cevap vermeyi sağlayacak. Bunu yapmak için de mesajı yazmaya başlarken ">" işareti koymak gerekecek.

Listeler - Listeleri yapmak da oldukça kolay ve içgüdüsel bir yöntemle gerçekleştirilecek. Liste yapmak için metnimize * işaretiyle, (-) ile ya da bir sayıyla başlamak yeterli olacak.

WhatsApp'ta şimdilik metinleri kalınlaştırmak, italik yazmak ya da üstü çizili yazmak mümkün. Yeni güncelleme ile daha fazla seçeneğimiz olacak.

Bu özelliklerin kısa zaman içerisinde tüm WhatsApp kullanıcıları için yayınlanması bekleniyor.

WhatsApp'a yepyeni yazı formatları geliyor: Liste yap, kod yaz ve çok daha fazlası... ile ilgili etiketler WhatsApp
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.