WhatsApp'a 4 farklı metin biçimlendirme seçeneği geldi! Siz de deneyin...

WhatsApp daha önce beta kullanıcıları için denediği 4 farklı yeni metin biçimlendirme seçeneğini tüm kullanıcılar için yayınladı. Artık WhatsApp'ta yazı yazarken maddeli listeler, alıntı bloklar ve çok daha fazlasını oluşturabileceğiz.

WhatsApp'ı sadece bir anlık mesajlaşma uygulamnası olmaktan çıkartıp daha geniş bir platform haline getirmeye çalışan Meta, 4 farklı yeni metin biçimini uygulamaya ekledi. WhatsApp kullanıcıları artık madde işaretleri ve numaralı listeleri, blok alıntıları ve satır içi kodu kullanarak mesajlarını vurgulayıp düzenleyebilecek.

WhatsApp'a 4 farklı metin biçimlendirme seçeneği geldi! Siz de deneyin...

İşte yeni eklenen yazı biçimleri ve nasıl kullanabileceğinizin detayları:

- Madde işaretli listeler: Bilgileri alışveriş listeleri gibi sıralamk için artık mesajlarınıza madde işaretleri ekleyebilirsiniz. Metninizin başına bir “-” sembolü ve ardından bir boşluk koymanız yeterli.

- Numaralı listeler: Adından anlaşıldığı gibi numaralı listeler oluşturmak için rakamın ardından nokta ve boşluk ekleyin. Örneğin "1. ”

- Alıntıları engelle: Kullanıcılar alıntı metnini engelleyerek vurgulayabilir ve daha uzun mesajlarda öne çıkmasını sağlayabilir. Bu formatı kullanmak için vurgulamak istediğiniz metnin önüne “>” sembolünü ekleyin ve ardından bir boşluk bırakın.

- Satır içi kod: Coderlar için yararlı bir format olmasının yanında metninizdeki belirli bilgileri vurgulamaya da yarayan bir özellik. Kullanıcıların bu formatı kullanabilmesi için metinlerini "`" simgenin içinde alması gerekiyor. `bu şekilde`

WhatsApp'a 4 farklı metin biçimlendirme seçeneği geldi! Siz de deneyin... ile ilgili etiketler WhatsApp
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.