WhatsApp, kullanıcıların işini kolaylaştıracak o özelliği duyurdu: Sohbette tut özelliği ile mesajlar daha güvende olacak! Özelliğin kullanıma sunulacağı tarih…

WhatsApp, en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması olarak biliniyor. WhatsApp yetkilileri, kullanımı kolaylaştıracak farklı özellikler sunmaya devam ediyor. Bu özelliklerden biri, sohbette tut özelliği oldu. İşte detaylar…

WhatsApp günlük hayatta SMS gönderiminin yerini almış bulunuyor. WhatsApp kullanıcıları resim, konum, kişi, belge gibi pek çok veriyi de karşı tarafla paylaşabiliyor. WhatsApp yetkilileri, kullanıcıların günlük hayatta daha rahat bir şekilde WhatsApp’tan yararlanması için yeni özellikler geliştirmeye devam ediyor.

Yeni geliştirilen özelliklerden biri de sohbette tut özelliği oldu. Bu özellikten yararlanarak mesajları kayıt altına almak daha kolay oluyor. Özelliğin kullanıma sunulması ile beraber göndericiye özel olarak bir seçenek sunulması söz konusu olacak.

WhatsApp, özelliğin nasıl kullanılacağını ve ne işe yarayacağını blog sayfası üzerinden duyurdu.

ALICININ MESAJI TUTMASI, GÖNDERİCİ TARAFINDAN ENGELLENEBİLECEK

WhatsApp yetkilileri, özelliğin nasıl kullanılacağını açıkladı. Buna göre bir mesajın saklanması halinde göndericiye bildirim iletilecek. Bu noktada göndericilerin veto hakkı bulunacak. Gönderici isterse alıcının mesajı tutmasını engelleyebilecek.

Göndericinin mesajın saklanmasını istememesi halinde mesajın kayıt altına alınması mümkün olmayacak. Zamanı geldiğinde mesaj silinecek. Böylece mesajın akıbetinin ne olacağına karar verme hakkı gönderici de olacak.

TUTULAN MESAJLAR, SOHBETE GÖRE SINIFLANDIRILACAK

WhatsApp, kullanıcıların işini kolaylaştıracak o özelliği duyurdu: Sohbette tut özelliği ile mesajlar daha güvende olacak! Özelliğin kullanıma sunulacağı tarih…

WhatsApp’ta bir mesaj kaydedildiği zaman yer işareti simgesi konuluyor. Kaydedilen mesajlarını görmek isteyenler, Tutulan Mesajlar klasörüne giriş yaparak mesajları inceleyebiliyor. WhatsApp yeni özelliğin birkaç hafta sonra kullanılabileceğini belirtti.

Yeni özelliğin kullanıcılar tarafından beğenilir beğenilmeyeceği merak ediyor. Yeni özelliğin kullanıcılardan gelen yorumlara göre sürdürülmesi ya da kaldırılması planlanıyor. Uygulamanın kademeli olarak kullanıma sunulması bekleniyor.

WhatsApp, yeni özelliklerini kullanıcılarla buluşturmaya devam ediyor. Bazı özellikler, kullanıcılar açısından memnuniyet yaratmazken bazı özellikler ciddi anlamda mesajlaşmayı kolaylaştırıyor. WhatsApp üzerinden görüntülü arama, normal arama, sesli mesaj gönderimi gibi pek çok işlem yapılabiliyor.

WhatsApp işletme sahiplerine, WhatsApp Business uygulaması ile pek çok özellik sunuyor. WhatsApp geliştiricileri, yeni özellikler üzerinde çalışarak kullanıcılar için en uygun olan seçenekleri sunmaya çalışıyor.

WhatsApp, kullanıcıların işini kolaylaştıracak o özelliği duyurdu: Sohbette tut özelliği ile mesajlar daha güvende olacak! Özelliğin kullanıma sunulacağı tarih… ile ilgili etiketler WhatsApp
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.