WhatsApp hepsini istiyor: Diğer uygulamalarla da WhatsApp üzerinden mesajlaşabileceksiniz

WhatsApp'ın son olarak yayınlanan Android beta sürümünde, diğer uygulamalarla da WhatsApp üzerinden mesajlaşmanıza imkan verecek olan çapraz platform desteğine rastlandı.

WhatsApp'ın 2.23.19.8 kodlu Android beta sürümü, Meta'nın çok önemli bir yeni özellik üzerinde çalıştığını gözler önüne serdi.

Yeni özellik, WhatsApp'a çapraz platform desteğinin geleceğini gösteriyor. Bu özellik ile uygulamaya "Üçüncü taraf sohbetler" (Third-party chats) isimli bir bölüm eklenecek. Bu kısımda kullanıcılar WhatsApp harici uygulamalardan gelen mesajlaşara da ulaşabilecek.

WhatsApp hepsini istiyor: Diğer uygulamalarla da WhatsApp üzerinden mesajlaşabileceksiniz

WABetaInfo'nun ortaya çıkardı özelliğin ekran görüntğüsü yukarıdak gibi görünüyor ancak nasıl çalıştığına dair bir bilgi yok.

Bir tahmin yürütmek gerekirse, telefonunuza gelen SMS'leri bu bölümde göreceksiniz ve buradan cevap da verebileceksiniz.

Zamanla Instagram gibi diğer sosyal medya uygulamalarının mesajlar bölümünün buraya eklenmesi de muhtemel.

WhatsApp'ın üzerinde çalıştığı yeni özelliğin kullanıcılara ne zaman ulaşacağı belli değil. Hatta bu özelliğin küresel çapta kullanıma sunulup sunulmayacağı da belli değil.

WhatsApp hepsini istiyor: Diğer uygulamalarla da WhatsApp üzerinden mesajlaşabileceksiniz ile ilgili etiketler WhatsApp Meta Instagram
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.