WhatsApp duyurdu! O özellikle iki seçenek birden işaretlenebilecek!

Son dönemlerde uygulamaya dahil ettiği yenilikler ile dikkatleri üzerine çekmeye devam eden WhatsApp yönetimi, çok konuşulacak bir özelliğe daha imza attı. Geçtiğimiz günlerde erişime açmış olduğu anket özelliğini geliştiren yönetim, yeni özelliklere ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Meta firmasının bünyesinde hizmet veren ve kardeş uygulamaları olan Facebook ve Instagram ile çoğu noktada paralel ilerleyen WhatsApp, son dönemlerde yenilikleri ile sosyal medya sektöründe öne çıkmaya başladı. Tüketicilerin taleplerine ve sektörün getirilerine bağlı olarak kendini sürekli olarak geliştiren ve nerede ise her ay yeni bir özellik ile gündeme gelen WhatsApp, bu kez de hali hazırda uygulamada olan bir özelliğinin kapsamını genişletmiş olduğunu duyurdu.

Erişime açmış olduğu birçok özelliği sayesinde kullanıcı sayısını günden güne artıran ve edinilen son bilgilere göre dünya genelinde 2 milyarı aşkın kişi tarafından aktif olarak kullanılan WhatsApp uygulaması, bugün bir özellikle ile daha dikkat çekti. Geçtiğimiz günlerde erişime açmış olduğu anket özelliği ile kullanıcılarının beğenilerini toplayan WhatsApp yönetimi, ilgili özelliğin geliştirildiğini bildirdi.

“BİRDEN ÇOK YANITA İZİN VER” YENLİĞİ DİKKAT ÇEKTİ!

WhatsApp duyurdu! O özellikle iki seçenek birden işaretlenebilecek!

Geçtiğimiz günlerde tıpkı Instagram uygulamasında olduğu gibi anket düzenleme özelliğini erişime açmış olan WhatsApp yönetimi, kullanıcı deneyimini artırmak amacı ile yeni bir gelişmeye daha imza attı. Edinilen bilgilere göre bundan böyle WhatsApp’ın anketler hizmetinde iki seçeneğin birden işaretlenmesi mümkün olacak. Yönetim yeni özelliği “Birden çok yanıta izin ver” algoritması ile erişime açacak.

AÇIKLAMALAR DEĞİŞTİRİLEBİLECEK!

Kapsamını genişletmiş olduğu anketler özelliğinin yanı sıra bir yeni gelişme ile daha gündeme gelen WhatsApp, başka sohbetlere iletilen mesajların açıklama kısmının yeniden düzenlenmesine olanak tanıyacak. Yeni özellikle ile birlikte iletilmek istenen mesajlar istenmesi durumunda aynen ya da farklı bir açıklama ile üçüncü bir kullanıcıya aktarılabilecek. Böylelikle sürekli olarak kullanılan belgelerin karıştırılma ihtimali en aza indirgenmiş olacak.

Yakın zaman içerisinde hem Android hem de iOS tabanlı versiyonları için bir dizi yeni özelliğin daha erişime açılacak olduğunu belirten WhatsApp yönetimi, son açıklamaları ile kullanıcılarından geçer not almayı başardı.

WhatsApp duyurdu! O özellikle iki seçenek birden işaretlenebilecek! ile ilgili etiketler WhatsApp
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.